Miniferie på Schæffergården Hotel i Gentofte

Dansk | DKK

Schæffergården Hotel

Nyd et ophold på et stort og flot palæ på Nordsjælland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kort afstand til København
 • Historisk og Kulturelt hotel
 • Skønne grønne områder og gode udflugtsmål i nærheden
1.415,-
3~5 dage fra
999,-

inkl. Aftenanretning

Historisk hotel

3 dage
Kun 999,- / spar op til 691,-
SPAR
4 dage
Kun 1.449,- / spar op til 1.038,-
SPAR
5 dage
Kun 1.869,- / spar op til 1.415,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenanretning
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Schæffergården Hotel ligger i Gentofte, nord for København, med gode offentlige transportforbindelser ind til hovedstadens centrum lige i nærheden. Hotellet tilbyder således et godt og roligt udgangspunkt for en storbyferie med masser af oplevelser i København og omegn.


Hotellet tilbyder

Dette svanemærkede hotel giver jer hyggelige og rolige omgivelser for et ophold nær København, med masser af gode udflugtsmuligheder i alle retninger. Schæffergården ejes af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde og er et historisk og kulturelt hotel, hvor dansk kunst og design er en vigtig del af identiteten.

Placeringen i Gentofte tilbyder en ganske central base for et ophold, hvor I både kan komme på shopping og sightseeing i København, men også tage en tur i på Bakken eller i Dyrehaven, eller besøge Louisiana og Karen Blixen Museet. Omkring hotellet finder I også adskillige grønne områder, som indbyder til rolige stunder i den friske luft. Der er mulighed for at leje cykler, ved henvendelse i receptionen.

Om morgenen serveres en god, stor morgenbuffet i hotellets behagelige rammer, og om aftenen kan I nyde et let måltid i den hyggelige café. I forbindelse med hotellet ligger også restauranten ’Wohlert’.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Schæffergården har 74 nydelige værelser, og der er både enkelt- og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger til rådighed. Standardværelserne er 20m2 og der anbefales 1 opredning. Dog kan det lade sig gøre med 2 opredninger, men de ekstra opredninger tager det meste af gulvpladsen.

Derudover er det muligt, på anmodning, at opgradere til et Superior værelse med balkon. Disse værelser er 21m2 og der anbefales 1 opredning. Dog kan det lade sig gøre med 2 opredninger, men de ekstra opredninger tager det meste af gulvpladsen. 

Enkeltværelserne er 19m2 og alle værelserne har eget bad og toilet med gratis toiletartikler og er udstyret med behagelige senge, skrivebord og stol, telefon og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gentofte (2.3km)

Kirken er Gentoftes ældste bygning fra 1100 tallet og Danmarks næstældste kirke.

Tag en tur i Bernstorffsparken, som er en rigtig slotspark som omkranser Bernstorff Slot – kongefamiliens tidligere sommerhus med en dejlig rosengård.

Besøg Kildeskovshallen med den smukke svømmehal og panoramavinduer. 2 pools at vælge imellem og også en børnepool. Kildeskovshallen har åben hele året, på nær jul og nytår. 

Ordrupgaard (2.9km)

Det statsejet kunstmuseum ligger nord for København ved Jægersborg Dyrehave og huser en af Nordeuropas mest betydningsfulde samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. århundere og op til starten af det 20. århundrede. Selve udstillingen har en ganske speciel historie, og der er ingen tvivl om at denne samling er en sand åbenbaring af noget af det ypperste impressionisme, der findes i Danmark. Nyd navne som Delacroix, Corot, Courbet, Degas, Matisse, Monet, Cézanne, Gauguin og Renoir på Ordrupgaardsamlingen. Parken foran Ordrupgaard er anlagt med en franskinspireret rosenhave. Oprindeligt stod der et keramisk springvand af Jean Gauguin, men det er nu flyttet ind i Vinterhaven.

Lyngby (2.8km)

Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og find billige hoteller til turen både når det er sommerferie og vinterferie. Find børnevenlige hoteller tæt på København og besøg Kongens Lyngby, hvis der skal shoppes lidt. Her er der nemlig gode shoppingmuligheder bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter.

Kongens Lyngby er desuden præget af de mange slotte, der ligger i byens nærhed. Besøg f.eks. Sorgenfri Slot, der har huset kongelige igennem mange generationer, og hvor I finder en fin slotshave, hvor størstedelen er åben for offentligheden.

Besøg også Sophienholm, der har en dejlig beliggenhed ned til Bagsværd Sø. I umiddelbar nærhed finder I også Marienborg og Eremitageslottet. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted på en tur fyldt med oplevelser i og tæt på Lyngby.

Dyrehavsbakken (4.8km)

Besøg Dyrehavsbakken, som er Tivolis modstykke - i daglig tale Bakken. Bakken er en forlystelsespark pakket ind i natur, da den ligger i områdets største skov. Forlystelsesparken er et slaraffenland for både voksne og børn. Går I ind i Dyrehaven, gennem Klampenborgs røde hovedport, holder kapervogne parate og venter på at køre jer rundt i Dyrehaven og forbi det kongelige jagtslot Eremitage, som ligger på Eremitageslettens højeste punkt. Parken er åben sidst i marts til sidst i august hver dag mellem 14:00 og 24:00.

Dyrehaven (5.6km)

Med sine mere end 300 år som fredet skov og dyrereservat, har Dyrehaven gennem generationer været et yndet udflugtsmål for såvel konger som borgere. Dyrehaven ligger blot 20 minutter nord for København, men det fredfyldte område føles langt fra storbyens livlige gader. Parken er kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, som I med stor sandsynlighed vil støde på, under en gåtur igennem skoven eller over de bakkede enge.  

I 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCOs verdensarvsliste grundet sin spændende historie som jagtområde for de kongelige. Når I går rundt i parken, så læg mærke til de stjerneformede knudepunkter i stisystemet, som blev anlagt, for at jægerne bedre kunne følge hundenes færden rundt i skoven. 

Midt i den store naturpark ligger kongens jagtslot, Eremitageslottet, hvorfra der er en smuk udsigt til Øresund. Det smukke barokslot blev opført af Kong Christian d. 6. i perioden 1734-36 og det er muligt at købe billet til en rundvisning på slottet i sommerperioden.

Experimentarium (7.6km)

Find en sommerferie eller vinterferie til København hos Risskov Bilferie. Der er masser at tage sig til og opleve i hovedstaden, især hvis børnene er med på turen. En af de helt store oplevelser ligger i Hellerup, og efter en større ombygning, brand og en hel utrolig indsats har Experimentarium atter åbnet dørene på sin vante adresse i Tuborg Havn i Hellerup og er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie. Hele Danmarks videnskabscenter er atter klar til at overraske og forbløffe sine besøgende, der selv kan afprøve de mange eksperimenter, der bare venter på at kunne fortælle hvorfor, hvordan og hvad der vil ske når videnskabens grundbegreber afprøves. Prøv også verdens første interaktive biograf baseret på bevægelsessensorer, hvor alle skal hjælpe til med at bekæmpe de mørke tåger for at hjælpe pigen Anna. Der er kommet helt nye udstillinger efter genåbningen i januar 2017 og derfor er det ingen overraskelse at Experimentarium kommer ind på en særlig plads på spisesedlen over rigtig gode familieoplevelser. For børnene åbner der sig en helt ny verden og for de voksne er det rart at få rystet principperne på plads ved selvsyn og lære en masse nyt samtidigt. Experimentarium er et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

Superkilen (9.7km)

Start besøget fra Nørrebrogade og træd ind i et stort rødt landskab, også kendt som den Røde Plads, som er dedikeret til fysiske aktiviteter. udstyret med forskellige fitnessredskaber eller hvad med en tur i gyngebænkene. Forsæt ind i Superkilen til Den Grønne Park, indrettet med bakker og en legeplads samt gode steder til at afholde en picnic. Superkilen er let genkendeligmed sine asfalterede neonrøde, pink og orange farver og dækker området mellem Mimersgade og Nørrebrogade. Der er også nogle caféer, som er med til at skabe en god og hyggelig atmosfære. Tag endelig børnene med, som vil synes det er sjovt at lege i det ´bakkede´ landskab, fyldt med glade farver og kunst.

Assistens Kirkegård (10.3km)

Denne meget specielle kirkegård ligger på Nørrebro i København, og blev i første omgang oprettet, da der manglede plads inden for voldene. Men Assistens Kirkegården er særlig kendt, da en lang række berømte personligheder ligger begravet her. Men den smukke kirkegård er også en vidnesbyrd om historiens gang og er så bestemt et besøg værd. Besøg H.C. Andersens, Kierkegaard, Eckersberg, Scherfig, Niels Bohr og Etta Cameron´s gravsteder for blot at nævne nogle få af de danske berømtheder der ligger til hvile på Assistenskirkegården. Tag på storbyferie eller weekendophold i København og besøg dette smukke og historiske sted.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Smuk natur nær København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

656,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

Naturskønt område nord for København

Læs mere

Skovshoved Hotel

Bo på superiorværelse med havudsigt

Storkøbenhavn

Udsigt til Øresund

Wild Offer - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x Køkkenchefens søndagsret
 • 1 x eftermiddagskaffe og kage
 • 1 glas vin el. øl til middagen

174,-
Kun
899,-

Vis kort

Elegant hotel på Strandvejen

Læs mere

Oslobåden

Julebuffet ombord på Oslobåden

Storkøbenhavn

Julecruise til Oslo

Jule Special - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x julebuffet
 • Dans til livemusik
 • Stort underholdningsprogram

Fra kun
1.179,-

Vis kort

Ekstra nedsat på få udvalgte dage

Læs mere

Hellerup Parkhotel

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Miniferie i Hellerup

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • God beliggenhed

Kun
1.199,-

Vis kort

4-stjernet hotelophold på Strandvejen

Læs mere

A&O Copenhagen Nørrebro

Inkl. madpakke

Storkøbenhavn

Miniferie i København

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 x overnatning m. morgenmad
 • 1 x madpakke
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Sen check ud hvis muligt

127,-
Kun
259,-

Vis kort

Billig storbyferie i København

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.