Svigerforældrene flytter ind

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Svigerforældrene flytter ind

Risskov Bilferie kører for tiden med en lille, munter TV-reklame og sitcom, der hedder ”Svigerforældrene flytter ind”. På denne side kan I se alle fire afsnit, grine med og leve jer ind i de små hverdagssituationer man sætter på pause, når man tager på ferie.

I serien følger vi et ungt par og deres svigerforældre, som efter at have fået svamp i huset, må flytte midlertidigt sammen. Det er dog ikke en hel let situation. Det unge par er beherskede og sætter pris på den rolige hverdag, mens svingerforældrene er løsslupne og frimodige. Det giver anledning til nogle sjove konflikter, der kredser om muntre pinagtigheder.

Risskov Bilferie har siden 2010 tilbudt prisvenlige bilferier i det meste af Europa. Vores koncept er at bruge vores store kundedatabase til at forhandle prisen ned uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores store sortiment inkluderer alle typer hoteller. Alt fra ophold på hyggelige landsbykroer, hvor I kan få to overnatninger med både morgen- og aftensmad fra omkring 600-700kr person, til femstjernede luksushoteller. Uanset hvad I er til, har Risskov Bilferie forhandlet prisen ned – til glæde for vores kunder, der sparer penge, og til glæde for de mere end 700 hoteller vi samarbejder med, der får deres værelser fyldt op.

Så sæt hverdagen på pause, uanset om I er en børnefamilie, svigerforældre eller et ungt kærestepar på eventyr, og book et af vores mange gode tilbud!