REGIONER

Vores destinationer

Efterårsferie i Danmark

Tag hele familien med på efterårsferie i Danmark, og udforsk alt fra smukke landskaber og unikke naturfænomener til u-hyggelige halloweenarrangementer og et utal af andre herlige efterårsaktiviteter, både indendørs og udendørs. Tag på cykelferie eller aktiv ferie med vandreture i det nordjyske, og oplev Lille- og Store Vildmose, Rold Skov og Rebild Bakker, eller drag ud i det smukke Søhøjland, hvor I bl.a. kan besøge Himmelbjerget.


En af landets mest populære efterårsattraktioner er Sort Sol ved Vadehavet, hvor stærene samler sig i marsken og danner fantastiske animationer på aftenhimlen, hen mod solnedgang. Find et hotelophold nær Esbjerg, Tønder eller Ribe og få en helt unik oplevelse!


Efterårsferien er det perfekte tidspunkt for familieferie, hvor ungerne kan få nogle helt specielle oplevelser. Besøg f.eks. Den Gamle By i Århus, tag i FunCenter Aalborg, oplev Egeskov Slot som også har et spændende halloweenprogram eller nyd en storbyferie i København og tag børnene med i Tivoli. Bornholm er et andet oplagt valg, og her kan I bl.a. komme på en herlig skattejagt, som med fordel kan opleves på cykel. Følg sporene med hele 24 spændende missioner, spredt ud over hele øen og find Eskils sagnsomspundne Testamente. Her på siden har Risskov Bilferie samlet alle de bedste hoteller og kroophold for efterårsferie i Danmark.

Læs mere ...
26
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.