Tag på billig kør-selv-ferie i Tyskland med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Harzen

Bestillingskoden er nu aktiv

Harzen

Naturområdet Harzen har i mange år været et trækplaster for turister fra hele Europa. I det grønne landskab findes Tysklands højeste bjerge samt det berømte Bloksbjerg. Her kan I virkelig nyde naturen, og området egner sig til f.eks. vandring eller mountainbike-cykling, så Harzen er ideel for naturnyderen, der ønsker en aktiv ferie.

I Harzen findes mange velmarkerede vandreruter, så det er en oplagt måde at opdage området på. Besøg også den mest berømte by i Harzen, Goslar. Goslar har ikke mindre end 47 kirker og kapeller og den gamle by er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Besøg også den charmerende by Bad Lauterberg, som har et historisk centrum med caféer og butikker.

Mange byer i Harzen byder også på markeder i løbet af året samt julemarked i skiområder i vinterperioden. I Harzen kan I besøge badelandet Vitamar med vandrutschebaner, bølgebad og udendørs swimmingpool, så sjov er garanteret for vandhundene. Tag også turen til Wernigerode, som er en farverig by med mange bindingsværkshuse og slottet Wernigerode.