REGIONER

» 
Istrien
» 
Kvarner

BYER

» 
Zadar

Vores destinationer

Dalmatien

Dalmatien ligger ved Adriaterhavet i det sydlige Kroatien. Stedet har en fascinerende historie, der begynder i oldtiden, fortsætter under romertiden og videre til den moderne tid. Overalt finder I seværdigheder, som beretter om områdets historie og natur. De lokale beboere har et åbent sind, så I vil føle jer velkommen. Området er perfekt til en badeferie og en familieferie i et.

I sommermånederne er temperaturerne behagelige fra 27C til 33C og vandtemperaturen gennemsnitlig 25C. Besøg byen Split, der er beliggende direkte ud til Adriaterhavet og er Kroatiens næststørste by. Byen er optaget på UNESCO's verdenskulturarvsliste, måske først og fremmest p.g.a. Diocletianus Paladset, som bestemt er et besøg værd. I en kold tid anbefales thermalbadene i Split. Det er derfor også dejligt at besøge Kroatien både i jeres sommerferie og jeres vinterferie.

Strandpromenaden i Split med palmerne indbyder til skønne gåture på de lune aftener. I kan smage på de gastronomiske specialiteter eller tage en drink på en af de mange strandbarer og opleve folkelivet, dansere og musikere. I byen kan der opleves den enestående natur samt århundrede gamle bygninger med toppen af bjerget Majran i baggrunden. Risskov Bilferie tilbyder mange billige hotelophold med mad i området.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.