Miniferie i Skara på Skara Konsthotell

Dansk | DKK

Skara Konsthotell Jula

Nord for Götebrog, mellem søerne Vänern og Vättern

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Stor, privat kunstsamling på hotellet
 • Familievenligt hotel med hyggelige værelser
 • Kort afstand til Skara Sommerland
1.274,-
3~5 dage fra
789,-

Inkl. halvpension

Kunst og stil i Skara

3 dage
Kun 789,- / spar op til 326,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 493,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde
Wild Offer

Inkl. halvpension

Kunst og stil i Skara

3 dage
Fra 829,- / spar op til 409,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 674,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.889,- / spar op til 898,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

Inklusiv 3-retters middag

God mad og kultur i Skara

3 dage
Fra 1.179,- / spar op til 613,-
SPAR
4 dage
Fra 1.749,- / spar op til 929,-
SPAR
5 dage
Fra 2.319,- / spar op til 1.275,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til motion og afslapningsområde
Kvalitetstid

Skara Konsthotell er et hyggeligt hotel med egen kunsthal, hvor I finder værke af kunstnere som Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Peter Dahl og Jenny Nyström. Hotellet har også en rigtig god beliggenhed tæt på motorvej E20, i Skara, så det er en helt perfekt base for en bilferie.

Hotellet tilbyder

Hotellet er måske mest kendt fordi det har sin egen kunsthal med værker af forskellige berømte kunstnere såsom Anders Zorn, Bruno Liljefors, Carl Larsson, Jenny Nyström og mange andre. Faktisk kan det snildt være, at hotellet har Sveriges største samling af Anders Zorn-malerier, og det var hotellets grundlægger, Lars-Göran Blank, der samlede kunsten i sin private samling. Det er ganske gratis at besøge galleriet og kunsten præger væggene overalt på hotellet.

Hotellet blev bygget i 2007, men man opdagede hurtigt at bygningen var for lille til at rumme hele kunstsamlingen, så i 2012 blev der bygget til med den røde del af bygningen. I dag huser hotellet 23 værelser og har sin helt egen kunsthal.

Hotellet har et nydeligt fitnessrum som er indrettet oppe i toppen af glashuset, og her kan I dyrke motion med en skøn udsigt over landsbyen. Der findes også en sauna i forbindelse med fitnesslokalet.

Hver morgen serveres en rig morgetbuffet og om aftenen kan I nyde velsmagende retter fra restaurantens menu. Der findes også en cocktailbar på hotellet, og når vejret er til det kan I nyde maden udenfor.

Hotellets nære omgivelser byder på mange spændende aktiviteter for hele familien. Hyggelige Skara er en charmerende lille by med mange hyggelige restauranter, caféer og butikker. I har også kort afstand til Skara Sommerland, som er yderst populært blandt børnene, såvel som Vilans fritidsanlæg med Vilans badhus. I kan også spille minigolf på hotellet. Gå heller ikke glip af en udflugt til det blomstrende bjerg, ”Kinnekulle”, hvor der er hyggelige cafébesøg, gårdsbutikker og gode vandrestier i vente.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 98 værelser og der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, med mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelserne.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, gratis toiletartikler, skrivebord, telefon, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks og fladskærms-TV. Enkeltværelserne er udstyret med en 90cm seng og dobbeltværelserne tilbyder senge på 120cm.

Værelser for handicappede er tilgængelige. Skriv en kommentar, når du booker, hvis du ønsker et sådant værelse.

Kæledyr er tilladt mod et gebyr og det skal venligst meldes forud, hvis I medbringer kæledyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Göteborg, Sverige
340 km fra
Helsingborg, Sverige 
430 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skara (1.9km)

Skara, med sine ca. 11.000 indbyggere, er en af Sveriges ældste byer, og er for nyligt blevet kåret til Skaraborgs flotteste by. Her findes mange flotte bygninger samt en skøn atmosfære. Flere af 1800- og 1900-tallets berømte svenske arkitekter har tegnet mange af byens huse, f.eks. vandtårnet af Ernst Torulf, Ivar Tengbom, arkitekten bag Stockholms koncerthus, bidrog til ombygningen af Skaras domkirke og Ragar Östberg, arkitekten af Stockholms rådhus, har tegnet Skaras togstation.

Skara domkirke er en af Sveriges største kirker. Dens nuværende stil stammer fra 1300-tallets højgotiske stil, mens enkelte dele af kirken har aner tilbage fra 1000-tallet. Fra 1000-tallet findes der en unik krypt, der blev brugt som hvilested for stiftets første biskopper. Det nuværende kor er fra 1200-tallets begyndelse, langhuset og tværskibet, som har givet bygningen sit højgotiske præg, er primært fra begyndelsen af 1300-tallet. Disse dele er opført af lokal sandsten. Kirken har været restaureret flere gange, blandt andet som følger af de dansk-svenske krige og ved storbrande. I dag er domkirken en moderne bygning med et mangfoldigt præg af middelalder-arkitektur. Kirken er også værd at besøge for sin kunstsamling.

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Veterinærmuseet ligger centralt, men i mere landlige omgivelser på Veterinärgatan 7, cirka 5 minutters gang fra hotellet. Det ligger i en flot bygning, som engang var Sveriges første veterinærskole og i dag er Sveriges eneste veterinærmuseum. Her præsenteres veterinærfagets udvikling gennem 250 år ved hjælp af moderne museumspædagogik. For historieinteresserede kan vi yderligere anbefale ruinerne af franciskanerklosterets kirke St. Katarina. Husk at tjekke åbningstider inden besøget.

I Skaras centrum kan I shoppe i hyggelige butikker med et særpræget middelaldermiljø. Her findes der også hyggelige cafeer og restauranter.

Skara Sommerland (7km)

Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

Läckö Slott (47.7km)

Udforsk Sverige på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Tag hele familien med og find også børnevenlige hoteller til turen. Start med en tur mod Läckö Slott som ligger ud til Sveriges største sø, Vänern. Slottets ældste dele er fra 1298 og blev bygget af en biskop fra Skara. Slottet fik sit nuværende udseende i løbet af 1600-tallet.

Slottet anvendes i dag til udstillinger, opera og har en fortrinlig restaurant. Find en billig sommerferie eller vinterferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Sverige og Vänern.

Göta Kanalen (63.4km)

Langs kanalen, kan du vandre eller cykel og besøge de hyggelige caféer og restauranter. Det tilbyder en bred vifte af begivenheder langs kanalen i løbet af året, for eksempel juleaktiviteter, med julemiddagen, sjove aktiviteter og smukke omgivelser.

Der er desuden mulighed for bådture på kanalen. Og disse kan vare lige fra et par timer til tæt på en uge.

Hornborgasjön (45.1km)

Er I interesserede i natur- og fugleliv, er et besøg på Naturcenteret Hornborgasjön et must. På søjlerne ude i vandet ved fuglelunden guider deres dygtige personale jer igennem områdets natur, geologi og historie. Hornborgasjön er et af Europas vigtigste trækfugleområder, og dette fugleparadis har I udsigt til fra den flotte udsigtsplads i kalksten og eg. I foråret omkring April kan I også være heldige, at se tranerne danse ved Hornborgasjön, så for de ornitologisk interesserede er en billig vinterferie eller miniferie i foråret en oplagt idé!

Julmarked i Jönköping (105.6km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat