Hadeland Glassverk

I 1762 startede, hvad der skulle blive Norges ældste industri, Hadeland Glassverk, og som i dag er en af de absolut største seværdigheder i hele Ringerike. I det travle centrum af Hadeland Glassverk finder de besøgende Glasshytta, hvor de kan møde de utrolige kunstneriske glaspustere og på nært hold følge den magiske proces, fra glasmasse til sandblæsning og farvning af glasset.

Men Hadeland Glassvek er mere end bare glas i anderledes former. Er børnene kommet med på turen, så er der to legepladser hvor de kan gå amok og et børnevenligt bageri, hvor der serveres rigtig gode boller. Der kan bestilles smørebrød eller middag på restaurant Kokkestua, ellers kan de besøgende også nyde en kop kaffe og kage på caféen med det passende navn Norgesglasshuset.

Hadeland Glassverk ligger på et meget smukt sted og der venter rigtig mange både aktiviteter og oplevelser til de besøgende, udover glaspusterne, butikkerne og det rige udvalg af spisemuligheder. Besøg for eksempel Høvdinghallen, hvor der kan handles norske lokalprodukter, som honning, syltetøj, sennep, supper, chokolade og karameller og meget, meget mere. Hadeland Glassverk er ganske enkelt et fantastisk og oplagt sted at tage på familieferie med de mindste eller måske bare et weekendophold med masser af shopping og oplevelser!

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.