Seværdigheder i Belgien

ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Bruxelles

Tag på en billig kør-selv ferie til Belgiens meget charmerende hovedstad Bruxelles, som bestemt kan byde på lidt af hvert. Mest kendt er Bruxelles nok for at være sæde for NATO og flere af de kendte EU-institutioner som f.eks. Kommissionen og det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder.

Men faktisk er der tre ting yderligere ting som byen også er rigtig godt kendt for, menlig chokolade, øl og tegneserier. Sidstnævnte er især hædret på Hergé Museum og chokolade kan der købes på næsten alle gadehjørner i den indre by. Nu er det svært at undgå chokoladen, men gør det til en lille udsøgt fornøjelse at prøve lidt af hvert, hver dag, Neuhaus, Maison Pierre Marcolini, Belvas, Galler Chocolatier, og mange, mange flere. Belgien er også kendte for deres øltraditioner, og derfor er et besøg i Bruxelles også en glimrende mulighed for at afprøve noget af det skummede gode øl på en af byens mange barer, caféer eller restauranter. Læg eventuelt vejen forbi café-kvarteret ved Halles St-Gery eller Rue des Bouches, Slagtergaden, hvor restauranterne ligger side om side eller tag turen op til Place Jourdan, hvor elegancen blandes med det afslappede.

Et af Bruxelles mødesteder er Grand Place som også en en af Europas flotteste og smukkeste pladser. Det er simpelthen også et imponerende syn. Det gotiske rådhus på pladsen blev bygget i det 15. århundrede og Grand Place er på UNESCOs liste over verdensarv.

Der er også mange oplevelser ,når det kommer til at shoppe rundt i Bruxelles. De kendte mærker kan findes ved Boulevard de Waterloo men så er der også Europas ældste indkøbscenter, Galeries St. Hubert, som går tilbage til 1847 og bestemt vil være et spændende bekendtskab. Hvis der er tid til det, så besøg også et af Bruxelles mange markeder. Find en familieferie eller et billigt weekendophold for hele familie hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i eget tempo og egen bil.

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.