Brugge

Find en dejlig familieferie hos Risskov Bilferie og kør selv til Belgien og oplev den dejlige by Brugge. Byen ligger i Flandern i det nordlige Belgien og er samtidig den største by i det, der udgør Vestflandern-provinsen. Der er heller ikke langt til den Hollandske grænse fra Brugge, det drejer sig måske højst om 25 km i fugleflugtslinje. Brugge er på en måde nordeuropas svar på Venedig med sit 50 km lange kanalnet, der er en del af selve byen, og som bestemt kan lede tankerne hen til den norditalienske by.

Prøv at tage en af de mange turistbusser, der suser rundt, og få det hele fra landsiden – en sjov og lærerig oplevelse. Oplevelsen er lige så stor, hvis I hopper på en af de mange kanalrundfarter der tilbydes, og så er byen lige pludselig en helt anden, når set fra vandsiden.

Hvad med et besøg på det lokale bryggeri, hvor der tilmed også kan smages på de færdigproducerede varer, eller de mange smukke kniplinger, der både udstilles og sælges rundt om i byen eller hvad med fiskemarkedet i den gamle bydel, som har åbent seks af ugens syv dage og det vil bare ingen ende tage, find selv ud af det, og husk på, at Brugge kræver flere dage, da der er meget at både se og opleve. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og tag på en oplevelsestur til den skønne by Brugge i Flandern.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.