Sevaerdigheder i Italien

ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Lugo

Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til turen sydpå. Hvis turen går til Italien, så er der masser af muligheder. En af dem er den smukke Ravenna provins og den historiske by Lugo. Byen ligger i indre område af provinsen Ravenna, ikke langt fra Adriaterhavet eller fra bakkerne i Romagna Appenninerne, mellem byerne Bologna og Ravenna. Lugo kan nydes hele året rundt ikke mindst på grund af sine mange monumenter, butikker og sportsbegivenheder.

Byens vartegn er ´Rocca Estense´, som er en gammel fæstning, der i dag huser byens rådhus. Fangehullet ´Uguccione della Faggiola` stammer tilbage fra slutningen af det 13. århundrede, mens meget af byens øvrige arkitektur er fra slutningen af 1500-tallet. Besøg også ´de hængende haver´ som er et betagende syn. Overfor fæstningen ligger ´Pavaglione´, som er en bygning der stammer fra det 18. århundrede. En imponerende ´firkant´, hvor der i hine tider blev handlet med silkeorme. Der er forsat marked hver onsdag, og det kan bestemt blive et underholdende besøg, hvis der skal handles lidt med hjem. Ved siden af fæstningen er der et monument, rejst til ære for det italienske flyveres fra 1. Verdenskrig, Francesco Baracca, og der er selvfølgelig også et museum i byen, der mindes den berømte italiener. På den vestlige side af ´Pavaglione´ ligger det smukke ´Teatro Rossini´, som blev færdigbygget i 1761.

Få kilometer fra Lugo ligger landsbyen Santa Maria i Fabriago, som er kendt for sin gamle kirke med det karakteristiske klokketårn med romanske vinduer, som var typisk for den byzantinske stil i det 9. århundrede. Nyd de arkitektoniske mesterværker på bilferien til Lugo med Risskov Bilferie og oplev Ravenna i eget tempo.

Faenza

Byen Faenza ligger på Via Emilia, mellem havet og bjergene, lige i krydset af vejen der forbinder Ravenna med Firenze. Faenza er nok bedst kendt for sin keramik, som er en tradition der stammer helt tilbage fra det 12. århundrede, og som under renæssancen fik stor kunstnerisk betydning for keramikkunst i hele Italien. Der er derfor også mange keramikværksteder og skoler, hvor keramikkunsten med tiden er blevet meget forfinet, og der laves forsat smukke kunstværker, som kan ses overalt i byen. Der er også mange elegante butikker og blandet med de gastronomiske fornøjelser som Faenza kan byde på, vil det kun være en fornøjelse at lægge vejen forbi byens centrum.

Siden det 14. århundrede har Faenza været en vigtig politisk og kulturelt mødested, med stærke bånd til Medici-familien i Firenze. Byen er udsmykket med mange forskellige monumenter, som er med til at bibeholde byens antikke charme. Der er det imponerende ´Piazza del Popolo´, afgrænset af søjlegange, og ´Piazza della Libertà´ med den smukke katedral, der blev bygget i slutningen af det 15. århundrede.

Det Internationale Keramik Museum blev grundlagt i 1908 og har en eneståede samling af keramik fra forskellige perioder og af forskellig geografisk oprindelse og selvfølgelig en sektion med Faenza-keramik fra renæssancen.

Om sommeren holdes der ´martedì d'Estate´ eller ´sommertirsdage´, som er en traditionel begivenhed med udstillinger i gaderne og guidede ture til historiske bygninger og kirker samt levende musik og smagsprøver af de lokale produkter. En tur til Faenza kan bestemt anbefales, især på grund af byens hyggelige atmosfære og skønne arkitektur.

Forlì

Den lille by Forlì blev grundlagt af romerne i det 2. århundrede f.Kr. og ligger i krydsningen mellem Via Consolare og vejen der gik mod Toscana. Byen ligger i den østlige ende af Po-dalen, langs den berømte ´Via Emilia´ ved foden af de grønne bakker i de toscanske Romagna Apperninerne.

Byens historiske centrum består af to romerske hovedveje, der stadigvæk kan ses, men er delt ind i fire hovedgader, Mazzini, Garibaldi, Diaz og della Repubblica, der alle samles på Piazza A. Saffi.

Der findes en række bygninger der repræsenterer de forskellige tidsaldre, som den romanske Basilica di San Mercuriale med sit imponerende autentiske klokketårn fra det 12. århundrede. Rådhuset, ´Palazzo Comunale´, stammer fra det 14. århundrede og er genopbygget flere gange og så er der også ´Palazzo del Podestà´ og ´Palazzo Albertini´ fra det 15. århundrede, som bestemt fortjener et besøg. Under Ordelaffi-familiens herredømme, der varede i to århundrede, blev Forlì beriget med flere paladser, som kan nydes på en spadseretur op ad f.eks. ´Via P. Maroncelli´ eller ´Corso Giuseppe Garibaldi´. Fæstningen Ravaldino, også kendt som ´Rocca di Caterina Sforza´, rejser sig i slutningen af Corso Diaz og hele komplekset er omgivet at en dejlig park.

Prøv de en ´Passatelli´ på en af de mange lokale restauranter. Nudler kogt i bouillon, en meget traditionel ret, som har sin oprindelse i selve Forlì. Der er meget at se og beundre i byen, så afsæt gerne en dag til at opleve denne venlige og meget smukke by.

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.