Museo Internazionale delle Ceramiche

Det Internationale Keramikmuseum i Faenza eller blot MIC er et af de vigtigste kunstmuseer i verden, når det kommer til keramik. Den helt fantastiske udstilling byder på værker fra forskellige keramiske værksteder fra middelalderen og op til det 18. århundrede. Der er også samlinger fra Nærøsten og fra Middelhavsområdet i den hellenistiske tidsalder samt udstillinger af moderne og nutidig keramikkunst.

Samlingerne giver den besøgende et komplet overblik over italiensk og international keramik, udviklingen af teknikker til bearbejdningen af keramik samt hvordan kunsten har udviklet sig gennem figurativ kunst, så som skulptur og design i det hele taget. Men meget af pladsen går til Faenzas egen ´fajance-keramik´. ´Fajancen fra Faenza´ går også under navnet ´majolica´ og var en speciel teknik, der blev udviklet i slutningen af 1500-tallet, hvor keramikken blev malet med et beskyttende lag af mælkehvid farve og siden dekoreret, oftest i blåt. Denne type keramik blev en vigtig konkurrent til det kinesiske porcelæn grundet blandt andet den bedre holdbarhed.

Museet er en kæmpe oplevelse for hele familien, både store som små, og et lille besøg i Det Internationale Keramikmuseum i Faenza vil bestemt ikke blive fortrudt.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.