Sevaerdigheder i Schweiz

ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Basel

Find en billig ferie til Schweiz hos Risskov Bilferie og besøg den smukke og enestående by Basel. Byen grænser op til både Tyskland og Frankrig og det har været med til at give byen det bedste fra begge verdener. Basel kan også bryste sig med at have over 40 spændende museer at vælge imellem, så der skulle da gerne være et par stykker af dem, der kunne falde i god jord. Et sikkert hit er Foundation Beyeler museet. Tegnet af den italienske arkitekt Renzo Piano byder det på en enestående samling af nogle af de største moderne klassikere. Her findes der værker fra Bacon, Baselitz, Warhol, Ernst Max, Kandinsky, Miró og Rodin for blot at nævne nogle få af de mange kunstnere, der præger kunstmuseets smukke vægge. Kunstmuseum Basel er bestemt også en oplevelse, hvis moderne og mere nutidig kunst har interesse. Deres samling af skulpturer, grafiske værker og selvfølgelig malerier er ganske enkelt imponerende. 

Selv om Basel ikke er særlig stor med sine ca. 170.000 indbyggere, er det den tredjestørste by i Schweiz. Rhinen deler den gamle bydel i to med Kleinbasel mod nord og Grossbasel på den sydlige side, hvor også det historiske centrum ligger. Kleinbasel er præget af store medicinalfabrikker og det var blandt andet her, at den schweiziske kemiker Albert Hofmann i 1938 opfandt det psykedeliske stof LSD, der senere blev brugt i psykoterapien.

Basel kan tilbyde shopping i stor stil og med stor klasse. Basel har et net af sporvogne med hele 10 linjer, der gør det både bekvemt og hurtigt at komme rundt i bymidten. De fleste butikker ligger i det gamle Grossbasler, som har et netværk af små og snævre butiksgader, der til tider kan gå hen og blive ret stejle – men det er bestemt besværet værd. Fra det travle Freie Strasse til Markedspladsen til Spalenberg med sine fine små og eksklusive forretninger som Johann Wanner Christmas House eller Manor, som er byens ældste indkøbscenter. Der kan findes gode tilbud i de små designbutikker og gallerier, som ligger lidt udenfor centrum, prøv eventuelt Skt. Johann eller Feldbergstrasse.

Og så det vigtigste til sidst – få endelig fat i et BaselCard. Det giver bl.a. 50 % afslag på museumspriser, gratis adgang til Basel Zoo, en guidet tur i den gamle bydel, en spændende skattejagt, transport og meget, meget mere. Det kan simpelthen ikke betale sig andet! Der er lagt op til en aktiv ferie i Basel da der er meget at både se og opleve. Prøv en ferie med børn og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie.

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.