Lugo

Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til turen sydpå. Hvis turen går til Italien, så er der masser af muligheder. En af dem er den smukke Ravenna provins og den historiske by Lugo. Byen ligger i indre område af provinsen Ravenna, ikke langt fra Adriaterhavet eller fra bakkerne i Romagna Appenninerne, mellem byerne Bologna og Ravenna. Lugo kan nydes hele året rundt ikke mindst på grund af sine mange monumenter, butikker og sportsbegivenheder.

Byens vartegn er ´Rocca Estense´, som er en gammel fæstning, der i dag huser byens rådhus. Fangehullet ´Uguccione della Faggiola` stammer tilbage fra slutningen af det 13. århundrede, mens meget af byens øvrige arkitektur er fra slutningen af 1500-tallet. Besøg også ´de hængende haver´ som er et betagende syn. Overfor fæstningen ligger ´Pavaglione´, som er en bygning der stammer fra det 18. århundrede. En imponerende ´firkant´, hvor der i hine tider blev handlet med silkeorme. Der er forsat marked hver onsdag, og det kan bestemt blive et underholdende besøg, hvis der skal handles lidt med hjem. Ved siden af fæstningen er der et monument, rejst til ære for det italienske flyveres fra 1. Verdenskrig, Francesco Baracca, og der er selvfølgelig også et museum i byen, der mindes den berømte italiener. På den vestlige side af ´Pavaglione´ ligger det smukke ´Teatro Rossini´, som blev færdigbygget i 1761.

Få kilometer fra Lugo ligger landsbyen Santa Maria i Fabriago, som er kendt for sin gamle kirke med det karakteristiske klokketårn med romanske vinduer, som var typisk for den byzantinske stil i det 9. århundrede. Nyd de arkitektoniske mesterværker på bilferien til Lugo med Risskov Bilferie og oplev Ravenna i eget tempo.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.