Gent

Det første der møder øjnene er det mægtige “Het Gravensteen”, som også er en af de helt store seværdigheder i Belgien. Borgen blev bygget af Philip af Alsace, der også var greve af Flandern. I første omgang fungerede borgen som et forsvarsværk mod fjender både fra syd og fra nord, men i det 15. århundrede blev borgen lavet om til et fængsel, og et besøg i de dystre fangehuller kan bestemt anbefales sammen med et besøg i museet, der udstiller en masse torturinstrumenter, og her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Belgien er hovedsageligt et katolsk land, og derfor er der heller ikke langt mellem kirkerne, hvor den ene bare er smukkere end den anden, og Gent er bestemt ikke en undtagelse. Besøg den flotte Skt. Bavon's katedral, som blev bygget i det 12. århundrede og som nok er et af de mest prægtige bygningsværker i Flandern og som tillige også gemmer på kunstneriske skatte af høj kaliber. Der hænger blandt andet en del malerier af Rubens og den berømte altertavle “Det Mystiske Lam” som blev malet af brødrene Hubert og Jan van Eyck i midten af det 15. århundrede. Den store prædikestol, som er placeret midt i kirken, er lavet af italiensk marmor og i øvrigt god dansk eg.

Gent byder selvfølgelig også på kulinariske oplevelser med de bedste råvarer fra Flandern, og der er et livligt caféliv i byen. Der er også mange småbutikker i centrum, hvor det ikke er svært at finde noget interessant at få med sig hjem.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.