Skiferie i Trysil

I Trysil findes fire sammenhængende skiområder bygget rundt om Trysilfjeldet, og med i alt 68 løjper og 31 skilifter er Trysil Norges største skiområde, så pak bilen og kør på skiferie i Norge. Foruden de mange velpræparerede skiløjper byder Trysil også på både spa faciliteter, flere overnatningsmuligheder og mange gode restauranter og barer, hvilket alt sammen har medførst, at Trysil flere år i træk er blevet kåret til Norges bedste skidestination af World Ski Awards. 

Trysil består af de fire skiområder; Turistsenteret, Høyfjellssenteret, Høgegga og Skihytta. Turistsenteret og Skihytta ligger begge på sydsiden og fjeldet, hvor I kan forvente lange solrige dage, som kan tilbringes på de bredde løjper i alle sværhedsgrader, efterfulgt af en forfriskning på en af restauranterne. Her ligger desuden to af Trysils tre børneområder og førstnævnte byder også på flere Snow Parks. På nordsiden af fjeldet ligger skiområdet Høyfjellssenteret, som primært byder på grønne og røder løjper samt det store børneområde, Valles Skiland. Skiområdet Høgegga er den stejleste del af Trysil og, med sine mange sorte løjper, en favorit blandt både øvede og professionelle skiløbere. 

Skal I på skiferie med hele familien, så er Trysil den helt rigtige destination. Skiresortet byder på hele tre børneområder, så også de yngste familiemedlemmer kan få en masse ud af skiferien. De tre børneområder byder på lette skibakker, T-lifte og rullebånd og her kan børnene hilse på maskotten Valle og deltage i forskellige aktiviteter som bl.a. teater og skattejagt. 

Større børn og voksne kan benytte Trysils forskellige Snow Parks med flere forskellige forhindringer og hop. Der findes flere skiskoler i Trysil, så både nybegyndere og øvede kan forbedre deres skifærdigheder. Det er desuden muligt at leje skiudstyr i byen. Det er gratis at benytte skibussen rundt til de forskellige skianlæg i Trysil. 

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.