Miniferie med luskus nær København på A Hotels Copenhagen

Dansk | DKK

A Hotels Copenhagen

Flot hotel med lækker mad og gode forbindelser ind til København

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.6 / 5

Highlights

 • Gratis parkering og tæt på København
 • 4-stjernet kvalitet og helt nye værelser
 • Nyd den lækre aftenmenu på hotellet
2.516,-
3~6 dage fra
949,-

Inkl. 2-retters menu

Tæt på København

3 dage
Fra 949,- / spar op til 987,-
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 1.460,-
SPAR
5 dage
Fra 1.839,- / spar op til 1.983,-
SPAR
6 dage
Fra 2.249,- / spar op til 2.516,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas bobler
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

A Hotels Copenhagen har en god beliggenhed i Glostrup, og tilbyder en moderne og rolig base for en herlig ferie, med mange seværdigheder indenfor kort afstand, og gode transportforbindelser ind til Københavns centrum.

Hotellet tilbyder

Dette ganske nye 4-stjernede hotel giver jer flotte og moderne rammer, for en hyggelig ferie med et pift af luksus. Indretningen er inspireret af hoteller som man ser på luksusdestinationer, som f.eks. Dubai, og præges af elegante marmorgulve, højt til loftet og store lækre værelser.

Her er der fokus på den gode service og i hotellets reception, som er døgnåben, står personalet klar til at byde jer velkommen, og assistere jer under opholdet.

Der er masser at opleve - både i nærområdet omkring Glostrup - og så naturligvis i København. Den nærmeste togstation ligger ikke langt fra hotellet, og derfra kan I let og bekvemt komme ind til centrum i den herlige hovedstad. Derudover har I også gode muligheder for at tage en tur til Roskilde, og opleve byens imponerende vikingeskibsmuseum.

Mellem oplevelserne kan I slappe af i det flotte lobbyområde, eller træne i hotellets eget fitnesscenter, hvor der er et godt udvalg af moderne faciliteter og maskiner til rådighed.

Hver morgen serveres en rig og varieret morgenbuffet, og om aftenen er der lækre aftenretter på menuen i hotellets flotte restaurant Bovi Bar & Grill.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

A Hotels Copenhagen har 60 flotte og rummelige værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, og alle værelserne har eget bad og toilet, hårtørrer, sikkerhedsskab, minibar, behagelige senge, telefon og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 6
Moderne indrettet enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer og gratis toiletartikler, Værelset er udstyret med en behagelig seng, minibar, elkedel, bord, sikkerhedsboks og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 7
Moderne indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer og gratis toiletartikler, Værelset er udstyret med en behagelig seng, minibar, elkedel, bord, sikkerhedsboks og fladskærms-TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. terrasse

1 / 6
Moderne indrettet dobbeltværelse med terrasse og eget bad og toilet med hårtørrer og gratis toiletartikler, Værelset er udstyret med en behagelig seng, minibar, elkedel, bord, sikkerhedsboks og fladskærms-TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Glostrup (1.1km)

Glostrup ligger på Vestegnen godt 10 km fra København og selvom I ikke befinder jer i centrum af hovedstaden, så kan I finde masser af oplevelser. Smukke naturområder, naturskønne cykelruter, dejlige badestrande og lystbådehavne, hvor børn og voksne kan boltre sig. Vestegnen har flere spændende museer samt et rigt musik- og teaterliv. I kan se superligafodbold, professionel ishockey, eller I kan teste jeres evner på egnens golfbaner. Vestegnen har noget for enhver smag.

Gå også forbi Glostrup Rådhus, der består af fire bygninger og som er tegnet af Arne Jakobsen. Desuden ligger der to andre bygninger tilknyttet rådhuset, som tidligere har været henholdsvis bryggervilla og en del af det gamle Glostrup Bryggeri. Desuden ligger der en hyggelige rådhuspark, hvor I bl.a. kan se et væld af store kastanietræer og den smukke skulptur "to søstre i leg".

Er vejret dejligt, så kan det anbefales at gå en tur i Glostrup Bypark. Byparken er byens svar på en romantisk have. Her finder I kringlede stier, fin kunst samt masser af rhododendron. I byparken finder I desuden også en lille sø med en romantisk balkon, betagende gamle træer og en legeplads til de mindste.

Glostrup er også hjemsted for Sjællands største sten Hvissingestenen. Den 250 tons tunge sten betragtes som et sjældent naturfænomen og ligger i Vestskoven. Skoven er et rekreativt område blandt de mange byområder, hvor I kan nyde et afvekslende landskab med store sletter, høje, søer samt kunstige bakkelandskaber.

Nordisk Film (6.6km)

Nordisk Film er verdens ældste, stadig eksisterende, filmselskab og har været en en del af dansk filmhistorie i mere end 100 år. Det hele begyndte med Ole Olsen tilbage i 1906, hvor Nordisk Film blev oprettet i Valby og hurtigt derefter satte sig tungt på stumfilmmarkedet - foran konkurrenter som selveste Hollywood! Lige siden har Nordisk Film ligget hvor det gør i dag, og spillet en særdeles vigtig rolle i dansk filmproduktion både herhjemme og på den store internationale scene.

Det er helt oplagt at besøge Nordisk Film i Valby når I er på ferie i nærheden. Under et besøg kan I både komme på spændende rundture, se forskellige udstillinger, høre foredrag og meget andet. Den permanente Dansk Filmskat-rundvisning giver jer 75 minutters underholdning pakket med spændende fortællinger om farverige filmproduktioner, smarte filmtricks og et enestående kig bag kulissen. Se også scenerne hvor nogle af Danmarks mest populære TV-udsendelser er blevet til.

Frem til juli 2019 kører Nordisk Film en helt ekstraordinær Olsen Banden-udstilling. Her kan I opleve alt lige fra velkendte kulisser til oprindelige kostumer og klenodier fra de folkekære film.

ZOO, København (6.7km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

Frederiksberg Have (7.2km)

Den smukke park på Frederiksberg løber helt op til Københavns ZOO og blev i sin tid anlagt af Frederik IV. Parken skulle danne rammen om Frederiksberg Slot, og i dag er der forsat rester fra barokhaven og de smukke landskabshaver. Der er søer og kanaler, og der kan løbes på skøjter om vinteren, og om sommeren er det et oplagt sted at ligge og dase i de naturlige og meget smukke omgivelser, der er med til at gøre parken så eftertragtet.

Tycho Brahe Planetarium (9.4km)

Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag på besøg i hovedstaden. Der er meget at både se og gøre i København og en af de mange familieoplevelser er bestemt en tur i Planetariet. Oftes omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blevet samlingsstedet for alle dem, der holder af universet, planeterne og ikke mindst rumfart. Men Planetariet er først og fremmest stedet hvor stjernehimlen og de fjerne galakser og planeter kan opleves på det 1.000 kvadratmeter store kuppellærred i IMAX-teatret. Tag familien med på en rundrejse i det uendelige univers på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i centrum af København. Find en billig familieferie til København, et weekendophold eller en miniferie og tag familien med på en masse oplevelser i den danske hovedstad, København.

Superkilen (10.8km)

Start besøget fra Nørrebrogade og træd ind i et stort rødt landskab, også kendt som den Røde Plads, som er dedikeret til fysiske aktiviteter. udstyret med forskellige fitnessredskaber eller hvad med en tur i gyngebænkene. Forsæt ind i Superkilen til Den Grønne Park, indrettet med bakker og en legeplads samt gode steder til at afholde en picnic. Superkilen er let genkendeligmed sine asfalterede neonrøde, pink og orange farver og dækker området mellem Mimersgade og Nørrebrogade. Der er også nogle caféer, som er med til at skabe en god og hyggelig atmosfære. Tag endelig børnene med, som vil synes det er sjovt at lege i det ´bakkede´ landskab, fyldt med glade farver og kunst.

Tivoli (9.6km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

København (9.8km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Nyhavn (11.9km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde (23.3km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere

Scandic Roskilde Park

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Shopping og kultur i Roskilde

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat