Aktiv ferie på den tyske rute på ACHAT Hotel Neustadt

Dansk | DKK

Achat Hotel Neustadt

Ferie i Pfalz tæt ved Mannheim og Heidelberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyd et ophold i en af Tysklands smukkeste vinregioner
 • Lokal mad og vinsmagning
 • Vandreture direkte fra hoveddøren
1.599,-
3~8 dage fra
799,-

Inkl. halvpension og Vinsmagning

Ferie på den Tyske Vinrute

3 dage
Fra 799,- / spar op til 544,-
SPAR
4 dage
Fra 1.229,- / spar op til 725,-
SPAR
5 dage
Fra 1.629,- / spar op til 936,-
SPAR
6 dage
Fra 2.029,- / spar op til 1.147,-
SPAR
7 dage
Fra 2.419,- / spar op til 1.369,-
SPAR
8 dage
Fra 2.799,- / spar op til 1.600,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 x vinsmagning
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

Oplev én af Tysklands absolut smukkeste vinregioner, med en herlig kør-selv ferie i Neustadt på Den Tyske Vinrute - bare en halv time fra franske Alsace!

Hotellet tilbyder

ACHAT Hotel Neustadt har en central beliggenhed i Neustadt an der Weinstraße, som udgør hjertet af Tysklands største vinregion hvor landskaberne præges af idylliske vinmarker. Her bor I omgivet af muligheder med både smuk natur, historiske byer og spændende seværdigheder indenfor kort afstand.

Vin er et gennemgående tema i denne sydlige del af Rheinland-Pfalz, og det er derfor også helt oplagt at besøge en af de lokale vinbryggere, hvoraf mange byder på guidede ture og vinsmagning.

Men selv hvis vin ikke skulle have den store interesse, har I stadig masser af andre ting i vente såsom herlige vandre- og cykelture i fantastiske naturomgivelser, Neustadts gamle bydel med den historiske markedsplads, Hambacher Schloss, den smukke kurby Bad Dürkheim, og ikke mindst har I franske Alsace indenfor bare en halv times køretur.

I får den perfekte start på dagen med hotellets lækre morgenmad, som serveres i indbydende rammer. Om aftenen kan I nyde en skøn middag i den flottte restaurant.

I kan parkere i hotellets P-garage mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 122 hyggelige og komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med behagelige senge, telefon, TV, minibar og hårtørrer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 20 m² enkeltværelser har eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, fladskærms-tv, telefon og WiFi. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De 20 m² dobbeltværelser har eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, fladskærms-tv, telefon og WiFi. Alle værelser er røgfrie. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

750 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
750 km fra
Puttgarden, Tyskland
800 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tyske Vinrute (Deutsche Weinstrasse) (21km)

Området i Tyskland er kendt for sin vin, og der er en kendt vinrute, som har nogle meget karakteristiske gule skilte, som markerer den. Den går fra Wissembourg i Frankrig til Bockenheim i Tyskland og er cirka 85 kilometer lang.

Reiss-Engelhorn-museerne (33.5km)

Reiss-Engelhorn-museerne råder over fire udstillingsbygninger, hvor områderne arkæologi, verdenskulturer, kunst- og kulturhistorie, fotografi, teater- og musikhistorie og antikken præsenteres.

Mannheim (32.9km)

Mannheim er den næststørste by i den tyske delstat Baden-Württemberg og byen repræsenterer den moderne livsstil. Byens centrum er bygget op af kvadrater og det er nemt og hurtigt at komme rundt i gaderne til fods. De hyggelige gader er fyldt med små butikker, kaffebarer, internationale caféer, restauranter og hippe natklubber. Gaderne indbyder til shopping og en undersøgelse har vist at Mannheims største shoppinggade, Planken, er blandt de fem bedste og mest populære i hele Tyskland. På en billig sommerferie sydpå i egen bil er det nemt at besøge denne hyggelige by. 

Kunsthalle (34.9km)

Tag på en billig sommerferie sydpå og besøg Frankfurt am Main og Mannheim med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til bilferien og kom afsted med hele familien i eget temppo.  Besøg den tyske by Mannheim som ligger lidt syd for Frankfurt am Mail. Mannheim byder på flere museer hvor især samlingerne i Mannheimer Kunsthalle er et besøg værd. Samlingerne omfatter blandt andet malerier fra den tyske og franske impressionisme, Neue Sachlichkeit fra 1920'ernes Tyskland, ekspressionismen og abstrakt tysk og fransk informel kunst. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie fyldt med kulturelle og aktive oplevelser.

Technoseum (37.3km)

Technoseum viser båndene mellem den tekniske og den sociale historie og levendegør industrialiseringsprocessen fra ca. 1750 til i dag ved hjælp af mange interaktive oplevelsesstationer, hvor I kan eksperimentere.

Karlsruhe (53.7km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie og kør-selv til Sydtyskland. Besøg den unge by Karlsruhe som ligger lidt nordvest for Stuttgart. Karlsruhe er kendt for sit prægtige slot i centrum, hvorfra alléer og gader udgår som en vifte. Byen, som først opstod i 1715, var modsat andre tyske byer en åben og liberal by, der ikke var gemt væk bagved store mure. Besøg markedspladsen, hvor I både finder byens kirke og rådhuset. Rundt om pladsen finder I hyggelige ølhaver og restauranter, hvorfra I kan følge med i bylivet. Byen er også fyldt med grønne områder. Gå f.eks. en tur i enten den botaniske have, slotshaven eller den zoologiske have. Find billige og børnevenlige hoteller i området og kør-på-opdagelse i det smukke område.

Heidelberg (56km)

Et besøg i Heidelberg, 20 km. fra Mannheim, er et besøg tilbage i tiden til en middelalderlig verden, hvor riddere og slotte var hverdagskost, og munke havde travlt med at brygge øl i deres klostre. I vil staks se det tårnhøje røde sandstensslot Heidelberg og dets tårne ​​på toppen af ​​en bakke i centrum af Heidelberg. Her står det med udsigt over de brostensbelagte gader, historiske huse og på en slentretur, fornemmer I hurtigt charmen i den livlige universitetsby. Med floden Neckar, der bugter sig gennem byen, lystbåde og gamle broer, bakker dækket af grønne områder, og en livlig downtown kerne fyldt med kunstfærdig butikker og caféer dækket af efeu, er Heidelberg et idyllisk sted at besøge, selv uden slottet. Men Heidelberg Castle (Heidelberg Schloss) er byens krone, stolthed og glæde og bør bestemt opleves, når man er på familieferie eller weekendophold i Sydtyskland.

Ouvrage du Four à Chaux (66.6km)

Ouvrage du Four à Chaux blev bygget mellem 1930-1935 og var en del af de mange fæstninge som udgjorde Maginot-linjen, som var en fransk fæstningslinje, der skulle forsvare området i Alsace op mod den tyske grænse mellem Luxemburg og Rhinen. Som bekendt gik tyskerne rundt om fæstningsforsvaret og over Ardennerbjergene, og dermed opfyldte Maginot-linjen sin forsvarsfunktion.

Da Hitler annekterede Østrig, Sudetenland og Bøhmen, blev Ouvrage du Four à Chaux bemandet og blev også en vigtig del af områdets vækst takket være de meget driftige soldater. Oplev den spændende historie der knytter sig til et af de helt store fæstningsværker op gennem tiderne, Maginot-linjen.

Fæstningen dækker et areal på 26 hektar, med 6 mandskabsblokke, 3 artillerikanoner og 4,5 km underjordiske gange. Anlægget husede ca. 600 mænd.

Fæstningen fungerede som forsvar indtil d. 1. juli 1940, hvor de franske regimenter blev tvunget til at overgive sig efter kampene mellem maj og juni 1940.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Ehrich

Inklusiv 5-retters menu hver aften

Schwarzwald

Oplev Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x brug af sauna el. dampbad
 • price content Konus card

304,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Afslapning i smukke Schwarzwald

Læs mere

ACHAT Premium Walldorf/Reilingen

Inkl. halvpension

Baden-Württemberg

Tæt på Heidelberg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

534,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Ferie i Sydtyskland

Læs mere

Hotel Majestic Alsace

Inkl. 4-retters menu og vinsmagning

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • Adgang til swimmingpool

Kun
999,-

Vis kort

Nyd vinsmagning i Alsace

Læs mere

Achat Hotel Bad Dürkheim

Inkl. 3-retters menu

Rhindalen

Wellness og vin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 x Vinsmagning
 • 2 x entré til spa

589,-
Kun
919,-

Vis kort

4-stjernet hotel med spa i Sydtyskland

Læs mere

Saline 1822

Inkl. 3-retters menu

Baden-Württemberg

Moderne spa-hotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 25% rabat til RappSoDie SPA
 • 2 x lille glas vin/øl
 • Gratis internet

1.419,-
Fra kun
1.469,-

Vis kort

Wellness møder vin i Bad Rappenau

Læs mere