Aktiv ferie i Sverige på Åkulla Outdoor Resort

Dansk | DKK

Åkulla Outdoor Resort

Familiedrevet hotel med masser af aktiviteter, omgivet af smuk bøgeskov

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bare 20 minutter i bil til Gekås Ullared
 • Inklusiv halvpension og velkomstkaffe
 • Naturskønne omgivelser med smukke vandrestier
782,-
3~4 dage fra
719,-

Inkl. halvpension

Aktiv ferie i Sydsverige

3 dage
Kun 719,- / spar op til 506,-
SPAR
4 dage
Kun 1.039,- / spar op til 782,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Åkulla Outdoor Resort har en naturskøn beliggenhed, direkte ved søen, Yasjön, i det sydvestlige Sverige. Her er der lagt op til en herlig aktiv ferie med vandreture i de omgivende bøgeskove, mulighed for at bade i søen, masser af god lokalproduceret mad og mange spændende udflugtsmuligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

På Åkulla Outdoor Resort, kommer I til at bo midt i et 50 km² stort bøgeskovsområde, direkte ved Yasjön, som byder på masser af aktiviteter i sommerperioden. Hotellet drives af en sports- og sundhedsinteresseret familie, som spænder over tre generationer, og som rummer erfaring både indenfor fitness-, coaching- og helse-området.

I nærområdet finder I både vandre- og cykelstier, som byder på herlige naturoplevelser under en aktiv ferie i Hallands län. Søen egner sig fortrinligt til at bade, og det er også muligt at leje kanoer. Derudover findes der også en sauna direkte ved søen, hvor I kan nyde en rolig stund mellem aktiviteterne. Der findes også flere seværdigheder i området såsom Öströö fårefarm, Ästad Gamle Skole (museum), Stigs MC & Motormuseum samt de ganske unikke attraktioner Bexells Talende Sten og Bockstens Mose.

Hotellet huser både en restaurant og en café, og der er stort fokus på anvendelsen af økologiske og lokale råvarer. Drikkevandet kommer direkte fra hotellets egen brønd, som har modtaget det nationale bæredygtighedsmærke, kaldet ’Kranmærket’.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Risskov Bilferies pakke tilbyder ophold på hotellets Economy-værelser. Bemærk venligst, at linned er inkluderet men ikke betræk. I kan vælge mellem enkeltværelser, mini dobbeltværelser og dobbeltværelser med søudsigt, med mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger. Alle værelserne har eget badeværelse med bruser og toilet.

Mini dobbeltværelserne er ganske nye - bygget i 2020 - og tilbyder udsigt over indergården. De er 14 m² store og udstyret med en 160cm seng. 

Dobbeltværelserne med søudsigt er også fra 2020 og er på 19 m². De er udstyret med en 160cm seng, og det er muligt at tilføje op til to ekstra senge af hver 80cm. 

På enkelte af dobbeltværelserne er det tilladt at have hund med - disse skal bestilles forud.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Göteborg, Sverige
150 km fra
Helsingborg, Sverige 
250 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gekås Ullared (14km)

Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

Kallbadhuset (31.3km)

Både om sommeren og vinteren kan man tage sig en forfriskende dukkert ved Kallbadhuset i Sverige for derefter at slappe af i saunaen og nyde den fantastiske udsigt over Kattegat. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv tur i Sverige. Det er en enestående oplevelse. Gå ned til strandpromenaden, så kan I ikke undgå at finde det smukke og legendariske Kallbadhuset. Så der er også lagt op til en badeferie, find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie.

Hamnmagasine (23.9km)

Er I interesseret i kunst eller bare nysgerrige, så er en miniferie syd for Stockholm en oplagt idé - for hér kan I lægge vejen forbi Kunsthallen Hamnmagasinet, som også ligger på fæstningsområdet. Her kan I blandt andet opleve udstillinger med regional kunst og kunsthåndværk. Der findes også et keramikværksted, et glaspusteri og en sølvsmedje i bygningen, og man har derfor muligheden for at komme helt tæt på håndværket og kunstnerne.

Varberg Fæstning (24km)

Varberg Fæstning er en af de helt store turistattraktioner og absolut et besøg værd. Oplev fæstningens 700 års historie på nært hold blandt kanonkugler og fangehuller. Der arrangeres desuden mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er der også rundvisninger, der iscenesætter, hvordan livet på fæstningen foregik.

Varberg Fæstning blev bygget af den danske hertug Jakob Nielsen i slutningen af 1200-tallet. Fæstningen vidner derfor om de tætte bånd, der var mellem Danmark og Sverige allerede dengang. I begyndelsen af 1600-tallet ombyggede den danske konge, Christian IV, fæstningen til et mere tidssvarende og moderne forsvarsanlæg.

Björnhults Golfklub (36.3km)

Tag på en kør-selv ferie til Halland, Sverige og pak golfkøllerne med på turen. Halland har nemlig mere end 30 golfklubber. Björnhults Golfklub er et af Hallands største golfanlæg med en både flot og praktisk beliggenhed mellem Falkenberg og Varberg. Afslut golfrunden med et besøg på klubbens herlige restaurant. Find en aktiv ferie med golf på programmet hos Risskov Bilferie.

Falkenberg (31.8km)

Falkenberg er en charmerende by med 25.000 indbyggere, og hvor de ældste bygninger stammer fra 1200-tallet. Om sommeren summer det af aktivitet, men også resten af året kan være en hyggelig oplevelse. Flere af husene i byen er malet i glade farver.

Gamle by i Falkenberg (32.8km)

Falkenberg er en gammel by med rødder i tidlig middelalder. Langs Ätrans bred voksede byen frem med Storgatan som byens første gade, og man opførte St. Laurentil kirke som byens centrum. Ved kirken lå skolen, rådhuset, præstegården og torvet. Denne del af byen kaldes i dag Gamle By og består også af flotte træhuse fra 1800-tallet. I et af de gamle træhuse finder i Falkenbergs Egnsmuseum. Her kan I opleve byens udvikling fra byens spæde start til indledningen af 1900-tallet gennem deres flotte, omfattende samling.

Skrea Strand (35.8km)

I Falkenberg findes der over 13 kilometer sandstrand og yderligere 40 kilometer klippestrand. Den største og mest populære strand er den 2 kilometer lange Skrea Strand, hvor I langs vandet finder en række små spisesteder og kiosker. Badehytterne langs stranden er fra begyndelsen af 1930-tallet.

Svedinos bil & flymuseum (47.6km)

Svedinos Bil- og Flymuseum i Ugglarp har en af Europas største samlinger af veteranbiler og flyvemaskiner. Samlingen indeholder over 100 biler og omkring 40 fly. Få ting har fascineret mennesker så meget som at kunne flyve, og her kan I opleve denne fascination på tætteste hold, fra flyvemaskinens tidlige udvikling med fuglen som forbillede til dagens, moderne jetjager. I får også fortællingen om bilens spændene historie og udvikling igennem 1900-tallet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

225,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat