Miniferie på Fyn på Bogense Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Bogense Hotel

Hyggelig ferie på et næsten 200 år gammelt hotel tæt på havnen i Bogense

Central beliggenhed nær den hyggelige havn
Tæt på naturperlen Gyldensteen
Veltillavet mad i restauranten
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Bogense Hotel har en central beliggenhed i Adelgade i Bogense, tæt på byens hyggelige havn. Her bor I med kort afstand til Nordfyns største kystlagune, den smukke naturperle Gyldensteen, og har samtidig alletiders base for spændende udflugter både på det øvrige Fyn og i Sydøstjylland ovre på den anden side af Lillebælt. Nyd en herlig miniferie på et anset og yderst charmerende, gammelt hotel med masser af hygge, god mad og spændende oplevelser i vente.


Hotellet tilbyder

Bogense Hotel byder på en ganske særlig atmosfære, som er bevaret gennem sine næsten 200 år - de ældste dele af hotellet stammer helt tilbage fra 1822. Og selvom der siden da er foretaget adskillige moderniseringer har man nænsomt sørget for, at bevare den gamle sjælfulde charme. Tilbage i 1987 blev der tilføjet en ny værelsesfløj med 26 dobbeltværelser og senest i 1999 blev der bygget en ny sal til. I dag mødes gammelt og nyt således i en skøn forening som skaber nogle særdeles hyggelige og stemningsfulde rammer for ethvert ophold på Nordfyn.

Under ferien er det helt oplagt at gå på opdagelse i den smukke naturperle, Gyldensteen, som ligger indenfor kort afstand af hotellet. Området, som ligger ud for Gyldensteen Gods, kaldes også for ’Det Nordfynske Vadehav’ og byder på mere end 350 ha vådområder som både omfatter salt- og ferskvand. Gyldensteen er helt perfekt til vandreture - ikke mindst ude langs stranden, som er en del af et større fuglebeskyttet område.

Hver morgen kan I nyde en dejlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Aftensmaden serveres i hotellets stemningsfulde restaurant, som er yderst populær og kendt for sine veltillavede retter tilberedt med lækre og friske råvarer.

Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Bogense Hotel har i alt 50 hyggelige værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser. Derudover er der mulighed for, at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne. Hotellet har dobbeltværelser med både 2 enkelt senge samt almindelige dobbeltsenge. Der vil blive tildelt værelser efter ledighed. Værelserne er indrettet med bad og toilet og udstyret med hårtørrer, behagelige senge og TV. Nogle værelser har desuden balkon.

Værd at se

 • Glow Odense (42.9 km)

  Oplev et sandt vintereventyr, når Glow slår dørene op for sit 6000 kvadratmeter fortryllende lyslandskab. Her kan børnene lege og sanse, imens de voksne går på opdagelse i Glows julemarked, eller nyde den god mad fra forskellige food trucks. Hver uge er der også underholdning på scenen fra lokale artister, hvor ørene kan forkæles.

  Som det første sted i Europa byder Odense velkommen til verdens største indendørs juleevent, Glow. Bag det magiske juleevent står den canadiske familievirksomhed Glow Gardens, som på få år har skabt et globalt eventkoncept i 10 byer, der giver gæsterne lys og glæde i den ellers så mørke vintertid. Det er kun fantasien der sætter grænser i vores oplyste vinter-eventyrland. Adresse: Faaborgvej 248 B, 5250 Odense SV – Billetter skal købes - glowgardens.dk- i perioden til 21.11 til 4.1.

  Glow Odense
  Miniferie med shopping og vintereventyr i Odense
 • Humlemagasinets Haver (15.4 km)

  En af de mange oplevelser som venter på Fyn er Humlemagasinet. Nyd de syv smukke haver, som blandt andet omfatter en frugthave, den engelske rosehave og dronning Ingrids have. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske udstillinger og der afholdes forskellige kulturelle begivenheder. I det smukke område er der også en butik og en lille café. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv til Fyn med hele familien i eget tempo.

  Humlemagasinets Haver
  Besøg de syv haver i Humlemagasinets Haver på Fyn.
 • Ditlevsdal Bison Farm (18.1 km)

  Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. På udvalgte dage i løbet af året arrangeres der guidede ture på den nordfynske prærie, hvor I kan opleve de prægtige dyr helt tæt på. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide fortæller om dyrene, deres adfærd og sjove historier fra hverdagen. Besøg gårdbutikken, som er åben torsdag til lørdag. Her kan I købe lækre bisonudskæringer med hjem. I den lille skov bag ved butikken ligger Indianerbanen, som byder på klatring og balancegang. Indianerbanen er tilgængelig i butikkens åbningstid.

  Ditlevsdal Bison Farm
  Besøg Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn.
 • Galleri Galschiøt (25.6 km)

  Kom forbi et af Danmarks største private kunstværksteder i det spektakulære Galleri Galschiøt. Jens Galschiøt er kendt for sine samfundskritiske værker og kunsthappenings, som har vakt stor opsigt i udlandet såvel som i Danmark. Oplev den kunstneriske dynamik i Galschiøts atelier og arbejdende værksted, fyldt med aktiviteter. Det mere end 2.500 m² store område byder også på et bronzestøberi og en fantastisk skulpturpark med nogle af Galschiøts enorme skulpturværker.

  Galleri Galschiøt
  Billedhuggeren Jens Galschiøt er internationalt kendt for sine provokerende og samfundskritiske kunstværker.
 • Jernalderlandsbyen (27.0 km)

  Jernalderlandsbyen er et genskabt oldtidsmiljø, som er opført på baggrund af arkæologiske udgravninger dateret til perioden 1-400 e.v.t. Landsbyen blev bygget i 1973 som et beskæftigelsesprojekt og blev i de følgende år udbygget. I dag fungerer Jernalderlandsbyen som et historisk værksted, hvor børn og voksne igennem teori og praksis får indsigt i vores forfædres levevilkår. Her kan I arbejde med gamle håndværk, som at spinde uld, smede knive og lave mad og få indsigt og lærdom med på turen, når I holder ferie i Danmark!

  Jernalderlandsbyen
  Oplev Jernalderen og vores forfædres levevilkår med en sjov dag for hele familien i Jernalderlandsbyen.
 • Odense (31.6 km)

  Odense er en hyggelig by, midt på Fyn, med masser at byde på lige fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spændende oplevelse i Odense er et besøg i H.C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel. H.C. Andersens hus fungerer som et museum, og udstillingerne fortæller om digterens liv fra barndomsårene, som fattig skomagersøn, hans svære tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. I kan også tage hele familien med i Odense Zoo, besøge friluftsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere.

  Odense
  Tag på weekendophold i Odense der har noget at byde på for enhver smag.
 • Odense Zoo (30.8 km)

  Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

  Odense Zoo
  Kør-selv til Odense Zoo - Europas Bedste Zoo to gange i træk.
 • Danmarks Jernbanemuseum (28.6 km)

  Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

  Danmarks Jernbanemuseum
  Se Danmarks ældste bevarede damplokomotiv.
 • H.C. Andersens Hus (29.3 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
 • Lillebælt (34.0 km)

  Tag et smut til Lillebælt og nyd den smukke natur i området samt se broerne, der forbinder Jylland og Fyn. I kan sejle, cykle, fiske, dykke eller gå ture ved vandet. Find en kør-selv ferie og kom afsted på en familieferie til alle de danske naturperler med Risskov Bilferie.

  Lillebælt
  Der er en skøn natur i området ved Lillebælt.
 • Egeskov Slot (70.8 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
Vis flere

Kort

Bogense Hotel
Adelgade 56 5400 Bogense