Miniferie på Fyn på Bogense Hotel

Dansk | DKK

Bogense Hotel

Hyggelig ferie på et næsten 200 år gammelt hotel tæt på havnen i Bogense

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.8 / 5

Highlights

 • Central beliggenhed nær den hyggelige havn
 • Tæt på naturperlen Gyldensteen
 • Veltillavet mad i restauranten
252,-
3~4 dage fra
1.049,-

Inkl. halvpension

Oplev Nordfyn

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 152,-
SPAR
4 dage
Fra 1.549,- / spar op til 253,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Bogense Hotel har en central beliggenhed i Adelgade i Bogense, tæt på byens hyggelige havn. Her bor I med kort afstand til Nordfyns største kystlagune, den smukke naturperle Gyldensteen, og har samtidig alletiders base for spændende udflugter både på det øvrige Fyn og i Sydøstjylland ovre på den anden side af Lillebælt. Nyd en herlig miniferie på et anset og yderst charmerende, gammelt hotel med masser af hygge, god mad og spændende oplevelser i vente.

Hotellet tilbyder

Bogense Hotel byder på en ganske særlig atmosfære, som er bevaret gennem sine næsten 200 år - de ældste dele af hotellet stammer helt tilbage fra 1822. Og selvom der siden da er foretaget adskillige moderniseringer har man nænsomt sørget for, at bevare den gamle sjælfulde charme. Tilbage i 1987 blev der tilføjet en ny værelsesfløj med 26 dobbeltværelser og senest i 1999 blev der bygget en ny sal til. I dag mødes gammelt og nyt således i en skøn forening som skaber nogle særdeles hyggelige og stemningsfulde rammer for ethvert ophold på Nordfyn.

Under ferien er det helt oplagt at gå på opdagelse i den smukke naturperle, Gyldensteen, som ligger indenfor kort afstand af hotellet. Området, som ligger ud for Gyldensteen Gods, kaldes også for ’Det Nordfynske Vadehav’ og byder på mere end 350 ha vådområder som både omfatter salt- og ferskvand. Gyldensteen er helt perfekt til vandreture - ikke mindst ude langs stranden, som er en del af et større fuglebeskyttet område.

Hver morgen kan I nyde en dejlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Aftensmaden serveres i hotellets stemningsfulde restaurant, som er yderst populær og kendt for sine veltillavede retter tilberedt med lækre og friske råvarer.

Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Bogense Hotel har i alt 50 hyggelige værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser. Hotellet har dobbeltværelser med 2 enkelt senge. Der vil blive tildelt værelser efter ledighed. Værelserne er indrettet med bad og toilet og udstyret med hårtørrer, behagelige senge og TV. Nogle værelser har desuden balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, radio og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med to enkeltsenge og eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, radio og gratis WIFI. Derudover har nogle af værelserne balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Glow Odense (41.1km)

Oplev et sandt vintereventyr, når Glow slår dørene op for sit 6000 kvadratmeter fortryllende lyslandskab. Her kan børnene lege og sanse, imens de voksne går på opdagelse i Glows julemarked, eller nyde den god mad fra forskellige food trucks. Hver uge er der også underholdning på scenen fra lokale artister, hvor ørene kan forkæles.

Som det første sted i Europa byder Odense velkommen til verdens største indendørs juleevent, Glow. Bag det magiske juleevent står den canadiske familievirksomhed Glow Gardens, som på få år har skabt et globalt eventkoncept i 10 byer, der giver gæsterne lys og glæde i den ellers så mørke vintertid. Det er kun fantasien der sætter grænser i vores oplyste vinter-eventyrland. Adresse: Faaborgvej 248 B, 5250 Odense SV – Billetter skal købes - glowgardens.dk- i perioden til 21.11 til 4.1.

Humlemagasinets Haver (17.6km)

En af de mange oplevelser som venter på Fyn er Humlemagasinet. Nyd de syv smukke haver, som blandt andet omfatter en frugthave, den engelske rosehave og dronning Ingrids have. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske udstillinger og der afholdes forskellige kulturelle begivenheder. I det smukke område er der også en butik og en lille café. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv til Fyn med hele familien i eget tempo.

Ditlevsdal Bison Farm (18.2km)

Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. På udvalgte dage i løbet af året arrangeres der guidede ture på den nordfynske prærie, hvor I kan opleve de prægtige dyr helt tæt på. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide fortæller om dyrene, deres adfærd og sjove historier fra hverdagen.

Besøg gårdbutikken, som er åben torsdag til lørdag. Her kan I købe lækre bisonudskæringer med hjem. I den lille skov bag ved butikken ligger Indianerbanen, som byder på klatring og balancegang. Indianerbanen er tilgængelig i butikkens åbningstid.

Galleri Galschiøt (27.3km)

Kom forbi et af Danmarks største private kunstværksteder i det spektakulære Galleri Galschiøt. Jens Galschiøt er kendt for sine samfundskritiske værker og kunsthappenings, som har vakt stor opsigt i udlandet såvel som i Danmark. Oplev den kunstneriske dynamik i Galschiøts atelier og arbejdende værksted, fyldt med aktiviteter. Det mere end 2.500 m² store område byder også på et bronzestøberi og en fantastisk skulpturpark med nogle af Galschiøts enorme skulpturværker.

Jernalderlandsbyen (30.5km)

Jernalderlandsbyen er et genskabt oldtidsmiljø, som er opført på baggrund af arkæologiske udgravninger dateret til perioden 1-400 e.v.t. Landsbyen blev bygget i 1973 som et beskæftigelsesprojekt og blev i de følgende år udbygget. I dag fungerer Jernalderlandsbyen som et historisk værksted, hvor børn og voksne igennem teori og praksis får indsigt i vores forfædres levevilkår. Her kan I arbejde med gamle håndværk, som at spinde uld, smede knive og lave mad og få indsigt og lærdom med på turen, når I holder ferie i Danmark!

Odense (31km)

Odense er en hyggelig by, midt på Fyn, med masser at byde på lige fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spændende oplevelse i Odense er et besøg i H.C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel. H.C. Andersens hus fungerer som et museum, og udstillingerne fortæller om digterens liv fra barndomsårene, som fattig skomagersøn, hans svære tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. I kan også tage hele familien med i Odense Zoo, besøge friluftsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere.

Odense Zoo (42.2km)

Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

Danmarks Jernbanemuseum (30.1km)

Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

H.C. Andersens Hus (30.8km)

Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

Lillebælt (36.1km)

Tag et smut til Lillebælt og nyd den smukke natur i området samt se broerne, der forbinder Jylland og Fyn. I kan sejle, cykle, fiske, dykke eller gå ture ved vandet. Find en kør-selv ferie og kom afsted på en familieferie til alle de danske naturperler med Risskov Bilferie.

Egeskov Slot (70.7km)

Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Trinity Hotel

Moderne hotel ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

445,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Restaurant med udsigt til Lillebælt

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Mini dobbeltværelse
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 240kr per nat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 240kr per nat

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

379,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Comwell Kolding

Inklusiv 2 x 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat