Kør-selv ferie til Bohusgården Hotell och Konferens

Betaling

Betaling

Gavekort

Bohusgården Hotell och Konferens

Oplev den svenske vestkyst og bo på lækkert spa hotel ved Byfjorden

Entré til stort spaområde
 • 370 km fra Øresundsbroen
 • 90 km fra Göteborg, Sverige
 • 310 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Forkæl Jer selv lidt ekstra med et par afslappende dage på den svenske vestkyst. I dejlige Uddevalla ligger Bohusgården, som er et moderne, førsteklasses spahotel med udsigt over fjorden og den fascinerende bro.

Hotellet tilbyder

Bohus gården er et smukt, moderne hotel med et stort og eksklusivt wellness-område. Hotellet har fokus på god service og venlig behandling. Beliggenheden ved fjorden ved siden af den spektakulære promenade, og blot 100 meter fra stranden, gør hotellet til en sand perle og et ideelt udgangspunkt for oplevelser i området.  

I hotellets restaurant serveres en stor og frisk morgenbuffet hver morgen. I løbet af sommeren er hotellets bistro åben hver dag, mens den resten af året vil være åben fredag og lørdag aften.  

Hotellets indbydende spa- og wellnessfaciliteter omfatter bl.a. indendørs swimmingpool, boblebad, sauna og fitnessrum.  

Der er gratis parkering på stedet og gæster har fri adgang til hotellets trådløse internetforbindelse.

Værelser

Alle hotellets friske og lyse værelser er udstyret med eget bad og toilet, komfortable Jensen-senge og et TV. Det er muligt at bestille et værelse med to ekstra opredninger. Derudover er der mulighed for at opgradere til et værelse med balkon og en pragtfuld udsigt over fjorden.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under
opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (1.7 km)

  Gå ikke glip af en slentretur langs den smukke 9,3 km. lange promenade, der løber fra Lindesnäs til ”Skalbankarna”. Vejen, som er komplet bilfri, vandt ”De Smukke Vejes Pris” i 2009. En speciel kilometer af vejen er belagt med træ og kaldes Uddevallabroen. Da broen blev indviet og båndet skulle klippes over, slog man verdensrekorden i ”båndklipning”.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
  Gå en tur på Uddevallabroen og nyd naturen omkring Strandpromenaden
 • Bohusläns Museum (2.7 km)

  Lidt nord for Göteborg ligger byen Uddevalla. Find et billigt hotelophold med Risskov Bilferie og mærk Sverige efter i kanterne. Bohuslän Museum på ’Bäveåns kaj’ i Uddevalla er bestemt et besøg værd, skulle rejsen gå til Sverige. Her kan I opleve et fuld pakket program med lige fra foredrag og musikaftener til temadage og spændende udstillinger. På museets stueetage er der midlertidige udstillinger. Der er også et galleri for moderne kunst og en bådhal med traditionelle både såvel som lystbåde. Find også børnevenlige hoteller i området og begiv jer ud på en skøn familieferie i det svenske med masser af kultur og og skønne oplevelser. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Bohusläns Museum
 • Vandpaladset (31.8 km)

  Vandpaladset i Vänersborg er et lækkert badeland, kombineret med forskellige wellnesstilbud. Der er mange aktiviteter såsom vandrutschebane, udendørs pool, whirlpool og grotter. De mindste har deres helt eget børnelandskab hvor de rigtig kan boltre sig.

  Vandpaladset
 • Fiskebäckskil på Skaftø (39.7 km)

  Besøg Fiskebäckskil på Skaftø som er et dejligt lille fiskerisamfund. Feriestedet blev grundlagt i 1500-tallet under den første Bohuslänske sildesæson. Da silden til sidst forsvandt fra området har industrien siden vendt sit fokus mod skibsfarten. I begyndelsen af 1900’erne opdagede den mere velhavende klasse den vidunderlige lille by og begyndte at leje husene som sommerboliger.

  Fiskebäckskil på Skaftø
 • Nordens Ark (44.1 km)

  Tag en tur til en af Bohusläns mest populære attraktioner. Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr. Den smukke natur og muligheden for at se dyr som ulve, sneleoparder og den store Amurtiger gør parken til et oplagt sted for en udflugt hvor hele familien kan more og hygge sig.

  Nordens Ark
  Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr.
 • Torreby Slot og Golf Klub (30.1 km)

  Benyt lejlighed til at spille 18 huller på den smukke bane i Torreby Golf Klub. Torreby Slot er Bohusläns eneste borg og at spille på denne bane er absolut en oplevelse. Efter en runde kan I spise et godt måltid i det flotte slot.

  Torreby Slot og Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
Vis flere

Kort

Bohusgården
Nordens Väg 6, 451 43 Uddevalla

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat