Miniferie på Best Western Plus Hotel Böttcherhof

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Plus Hotel Böttcherhof

Tag på miniferie på moderne hotel med velværeafdeling i Hamburg.

Elegant 4-stjernet hotel tæt på Hamburg centrum
Flotte omgivelser, wellness og rummelige værelser
Udforsk Hamburg med et storbyophold
 • 190 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 190 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad

Hotellet

Dette hotel tilbyder et 4-stjernet ophold tæt på hansestaden Hamburgs kulturrige centrum. Hotellets smukke indretning og design oser af atmosfære og indbyder til afslapning med udsøgt mad i restauranten, hyggelige aftener i baren og selvforkælelse i det 520m² store wellness- og spaområde. Fra hotellet er der nem og hurtig adgang ind til centrum med offentlige transportforbindelser lige ved siden af.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede hotel ligger i det rolige industrikvarter Billbrook lidt udenfor Hamburgs charmerende centrum. Med stoppested lige ved siden af hotellet, er der nem og hurtig adgang til midtbyen med offentlig transport. 

Hotellets sofistikerede Restaurant Johann’s byder på middag i en varm og rar atmosfære. Udover det faste menukort tilbydes også sæsonbetonede menuer og specialiteter. Det er også muligt at nyde måltidet i hotellets dejlige vinterhave.  

I hotellets lækre Bar Johann’s kan I nyde en frisktappet øl, en kop kaffe eller en cocktail. Er man ryger, er der mulighed for at besøge Chez Max Bar & Smoking Lounge som navnet tro, er en bar, hvor rygning er tilladt. Både restauranten, baren og rygerloungen er opkaldt efter hotellets grundlægger Johann Max Böttcher.  

Hotellet byder desuden på et hele 520m² stort wellness- og spaområde, hvor I kan forkæle Jer selv med finsk sauna, biosauna, dampbad, Kneippbassin, massagebehandlinger, skønhedsbehandlinger og meget mere. Der er også mulighed for at træne og motionere i hotellets fitnesscenter.  

Der er parkering i P-kælderen mod et mindre dagligt beløb samt fri adgang til hotellets trådløse internet.

Værelser

Hotel Böttcherhof har 164 værelser til rådighed. Premiumværelserne har en rolig placering, enten ude i siderne eller bagerst i bygningen, hvilket sikrer en dejlig og uforstyrret nattesøvn.  

Premiumværelserne er på ca. 22m². Fælles for værelserne er, at de alle er indrettet i et lækkert, moderne og funktionelt design med eget bad og toilet, 32” fladskærms-TV med gratis SkyTV, kaffe- og tefaciliteter, et flot og komfortabelt møblement samt alt hvad man ellers kan ønske sig på et 4-stjernet hotel. Kæledyr er ikke tilladt. 

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 1,07 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Hamburg Rathaus (7.3 km)

  Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

  Hamburg Rathaus
  Hamburg Rathaus
 • AlsterTour (7.6 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  AlsterTour
  Tag på sightseeing på Alster-floden med hele familien.
 • St. Michaelis Kirke Hamburg (8.1 km)

  Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

  St. Michaelis Kirke Hamburg
  Besøg den smukke St. Michaelis Kirke Hamburg under Jeres ferie i den flotte by
 • St. Pauli Fischmarkt (10.0 km)

  Fisk, frugt, blomster, tøj og souvenirs – I finder det hele på St. Pauli Fischmarkt, som har fundet sted siden 1703. Markedet åbner hver søndag morgen kl. 7.30, og de næste to timer frem vil duften af kaffe og en skøn summen af liv fylde luften.

  St. Pauli Fischmarkt
  St. Pauli Fischmarkt åbner hver søndag morgen kl. 7.30
 • Tierpark Hagenbeck (16.1 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Schloss Ahrensburg (27.3 km)

  Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Det smukke Schloss Ahrensburg byder bl.a. på spændende udstillinger som kan ses under en ferie nær Hamburg
 • Wildpark Lüneburger Heide (46.6 km)

  Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

  Wildpark Lüneburger Heide
  Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver
 • Lüneburger Heide (44.0 km)

  Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

  Lüneburger Heide
  Lüneburger Heide byder op til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture.
 • Mölln (48.6 km)

  Mölln ligger på den såkaldte Saltvej, som tidligere var en af Nordtysklands vigtigste handelsveje. Mölln var et knudepunkt på Saltvejen fra Lüneburg, hvor saltet blev udvundet og til Lübeck, hvor salten blev brugt til at salte fisk, der blev sendt videre til de baltiske land og Skandinavien. Gamle imponerende bygninger og snørklede stræder i den lille by beretter om byens tidligere storhedstid. Fra det gamle vandtårn kan I nyde udsigten over byens middelalderlige bykerne med rådhuset og Nicolai kirken. På torvet ved Domkirken finder I en statue af byens verdensberømte nar, Till Eulenspiegel, om hvem der findes et væld af muntre, grove og frække beretninger om. Det siges, at Till Eulenspeigel blev begravet i Mölln og hans profil går igen i hele byen. Berør i statuen af Till Eulenspiegels tæer eller tommelfinger, siges det at bringe lykke. Mölln har en fantastisk placering ved Lauenburg søerne. De 40 søer gør, at man næsten overalt kan se vand og har mange muligheder til dejlige gåture rundt om søerne eller i skovene. På vejene rundt om søerne er der mange steder opsat små stråtækte huse, hvor I kan spise jeres madpakke eller tage en velfortjent pause.

  Mölln
  Oplev middelalderbyen Mölln og spis frokost på en af byens caféer.
 • Julemarked i Hamborg (8.2 km)

  Oplev den ægte tyske juleglæde- og stemning i historiske Hamborg! Byen ligger blot to timers kørsel syd for den danske grænse, og er et oplagt rejsemål for en juleferie eller et weekendophold med storbyoplevelser i juletiden.

  I vil hurtigt opleve, at når tyskerne holder julemarked, så bliver alt altså sat ind. Ikke på den der amerikanske, lettere overdrevne måde, men på en charmerende måde så overdådigheden på mystisk vis altid formår at fremstå underspillet. Samtidig er man på ingen måde i tvivl om, hvilken tid på året det er. Ordet ”hygge” er måske nok et dansk ord – men betydningen har man så absolut også forstået syd for grænsen.

  Hamborg er en fantastisk smuk, historisk by beliggende ved floden, Elben, og I kan nok forestille Jer hvilke magiske scenerier der opstår, når mørket sænker sig og julelysene tændes overalt i den indre by. Byens største julemarked er placeret på den kæmpestore plads, lige foran den historiske rådhusbygning, i det charmerende Altstadt-kvarter. En stor modeljernbane snor sig ind imellem salgsboderne, hvor I kan finde alt fra hattemagere, glaspustere, sukkerbagere og legetøjsmagere, til de mere traditionelle lækkerier som glühwein, ost, pølser og brændte mandler. Markedet blev opført for første gang i 2003, og siden da har det kun vokset sig større og større. Kort derfra, langs med Mönckebergstrasse, ligger endnu et hyggeligt julemarked med mere end 150 boder, hvor julestemningen fylder bybilledet næsten hele vejen op til den store hovedbanegård.

  I den sydlige halvdel af den indre by, ligger Speicherstadt og HafenCity, hvor utallige udløb af Elben flyder igennem og deler gaderne op, med masser af små charmerende broer. Her er der lagt op til julemarked i en ganske særlig maritim atmosfære, med smukke dansende reflektioner i vandet, fra de tusindvis af festlige lyspærer og levende lys fra fakler og stearinlys. I dette kvarter finder I også den hyggelige nordiske julebasar ”God Jul - Nordische Weihnachten am Hafen", som er åben i to weekender i November måned hvert år. Her finder I masser af traditionelle delikatesser og specialiteter samt pynt og kunst fra alle de nordiske lande. I 2018 kan I besøge ”God Jul”-basaren i weekenderne d. 16 – 18. November og d. 23. – 25. November.

  Hvis ikke man er sart, kan man også besøge det meget specielle, erotiske Santa Pauli julemarked, beliggende på den 930 meter lange gade, Reeperbahn, som er kendt for sit natteliv og sine mere frivole ’forlystelsestilbud’. Santa Pauli julemarkedet har ry for at være blandt nogle af Verdens mest udsædvanlige julemarkeder, og er alene af den grund måske et lille kig værd. Bemærk venligst, at børn naturligvis ikke har adgang til dette julemarked.

  Risskov Bilferie tilbyder et alsidigt udvalg af hoteller i og omkring Hamborg, så I kan vælge det helt perfekte udgangspunkt for Jeres kør-selv ferie til den smukke by. Hvadenten I ønsker at være midt i det hele med en centralt beliggende storbyferie, eller måske leder efter et mere roligt kvarter i udkanten af byen, med let adgang ind til centrum, finder I det hele her på siden. 

  Julemarked i Hamborg
  Besøg det magiske julemarked i Hamburg
Vis flere

Kort

BW Hotel Böttcherhof
Wöhlerstraße 2 · D-22113 Hamburg