Miniferie centralt i Vejle med et ophold på Cabinn Vejle

Dansk | DKK

Cabinn Vejle

Billig base i Vejle med Legoland og Givskud Zoo inden for kort afstand

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.1 / 5

Highlights

 • Moderne hotel med central beliggenhed
 • Morgenbuffet og hyggelige værelser
 • Suveræn base for besøg i Legoland
221,-
3~5 dage fra
719,-

Ophold med morgenbuffet

Besøg Vejle

3 dage
Fra 719,- / spar op til 151,-
SPAR
4 dage
Fra 1.099,- / spar op til 206,-
SPAR
5 dage
Fra 1.519,- / spar op til 221,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Cabinn Vejle er det perfekte valg for Jer der søger et billigt og komfortabelt udgangspunkt for oplevelser i Vejle og omegn, med både Legoland og Givskud Zoo inden for 30 minutters kørsel. Hotellet har en særlig minimalistisk elegance og her har I alt hvad I skal bruge, uden alt for meget svøb.

Hotellet tilbyder

Cabinn Vejle har en god beliggenhed i den sydlige ende af Vejle centrum, tæt på Vejle Å og byens gågade. Hotelbygningen består af hele 12 etager som giver en rigtig god udsigt over byen. Hotellet tilbyder moderne og behagelige rammer for et hyggeligt ophold i Vejle, hvor funktionalitet og komfort er i højsædet. Den korte afstand til den hyggelige Dyrehave i Nørreskoven, Legoland og Givskud Zoo, gør hotellet til et helt oplagt valg for en familieferie med på fokus på besøg ved en eller flere af disse seværdigheder.

Hver morgen kan I stå op til en velsmagende morgenbuffet med et godt udvalg i morgenmadsrestauranten. Således får I den bedst mulige start på dagen og kan tage ud opleve nogle af de mange ting Vejle og omegn har at byde på. Der serveres ikke aftensmad på hotellet, men placeringen midt i byen betyder, at I har adskillige caféer og restauranter inden for kort afstand.

I kan parkere i hotellets gård mod et gebyr - bemærk dog venligst at antallet af pladser er begrænset. Under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er inspireret af den måde skibskahytter er indrettet på og har en yderst effektiv pladsudnyttelse. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med komfortable senge, skrivebord, TV og gratis kaffe- og tefaciliteter. Nogle værelser har køjesenge mens andre har enkelt- eller dobbeltsenge.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hotellets værelser er inspireret af den måde skibskahytter er indrettet på og har en yderst effektiv pladsudnyttelse. Alle enkeltværelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med komfortable senge, skrivebord, TV og gratis kaffe- og tefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hotellets værelser er inspireret af den måde skibskahytter er indrettet på og har en yderst effektiv pladsudnyttelse. Alle dobbeltværelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med komfortable senge, skrivebord, TV og gratis kaffe- og tefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Økolariet (0.5km)

Find en bilferie i Danmark der passer til jeres sommerferie, efterårsferie eller vinterferie. Risskov Bilferie har et godt udvalg af muligheder og børnevenlige hoteller. Hvis turen går til Vejle, så besøg Økolariet, som er et enestående videns- og oplevelsescenter med spændende interaktive udstillinger om natur, miljø og teknologi. Der er gratis entré og I kan komme ind og få oplevelser, viden og inspiration. Det er helt igennem en verden af indtryk og oplevelser. Her formidles lokale og globale emner om naturens tilstand, vandets kredsløb, affald og genbrug, energi og ressourcer, bolig og forbrug, plan og dialog, teknologi og innovation, arkitektur og bylaboratorium. Find den rette bilferie eller miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien.

Gorilla Park Vejle (3km)

Gorilla Park Vejle er en klatrepark med 6 individuelle forhindringsbaner, der fører jer igennem trætoppene i Nørreskov. Banerne variere i højde og sværhedsgrad, så der er udfordringer til både store og små. Her kan I slå jer løs i bedste Tarzan og Jane stil.

Givskud Zoo (21.9km)

Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

Legoland (28km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Lalandia (28km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og gør holdt ved Lalandia i Billund, hvor alt med vand kan opleves; vandrutsjebaner og bølgebassiner, og til de voksne er der wellness-oplevelser i særklasse. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en 'badeferie' til Lalandia. 

Julemarked på Gram Slot (67.5km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

379,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Comwell Kolding

Inklusiv 2 x 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat

Scandic Bygholm Park Horsens

Inkl. dagens hovedret

Østjylland

Romantisk ophold

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering

299,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Autentisk herregård

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat