Kør-selv ferie til CAREA Residenz Hotel Harzhöhe i Harzen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

CAREA Residenz Hotel Harzhöhe

Afslapning og fantastisk natur i nærheden af den gamle hansestad Goslar

Billard og bordtennis på hotellet
Adgang til pool og sauna
Smukke naturoplevelser i Harzen
 • 400 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 380 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

CAREA Residenz Hotel Harzhöhe ligger i grønne omgivelser, for foden af Bocksberg på et 640 meter højt plateau. Harzen byder på mange dejlige ferieoplevelser. I kan tage på vandreture i Nationalpark Harz og opleve den skønne natur helt tæt på eller besøge den smukke by Goslar.   

Hotellet tilbyder

CAREA Residenz Hotel Harzhöhe ligger på et 640 meter højt plateau for foden af Bocksberg og det er nemt at komme til hotellet fra motorvejene A7 og A395. 

Spis middag i hotellets Restaurant Harzhöhe, nyd en kop kaffe i kaminbaren eller en kold øl i hotellets "Bierstube". 

Hotellet byder på et lille wellnessområde med indendørs pool og sauna samt mulighed for at bestille massage. Poolen er normalt åben kl. 07:00 - 12:00 og 14:30 - 20:00 og saunaen kl. 14:30 - 20:00. På hotellet finder I også billard og bordtennis. Der er adgang til trådløst internet, som kan benyttes gratis i hotellets fællesarealer (der stilles ingen garanti for dækningen).

Værelser

Hotellet har 208 dobbeltværelser, som alle er komfortabelt indrettet med eget bad/toilet, fjernsyn, hårtørrer, kabel-tv, radio, satellit-tv, siddemøbler, skrivebord og telefon. Der er mulighed for opredning på værelset. Opredningen er på en lænestol, som kan trækkes ud. Alle værelser har balkon.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2,30 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Såfremt jeres ophold inkluderer gratis drikkevarer kan I i tidsrummet 10:00-20:30 vælge blandt husets vin, øl, sodavand, juice, kaffe og te.

Værelserne bliver rengjort hver anden dag.

Vis flere

Værd at se

 • Gustav-Adolf-Stavkirke (1.7 km)

  Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee blev bygget i 1908 efter inspiration fra de nordiske stavkirker, og står i dag som byens vartegn. Foruden den enestående arkitektur, kan I inde i den smukke kirke også se et Goll-Orgel fra Luzern i Schweiz og et Carillon, et tårnklokkespil, som kirketjeneren kan spille på ved hjælp af både hænder og fødder. Kirken bliver blandt andet brugt til gospelkoncerter og klassisk musik. 

  Gustav-Adolf-Stavkirke
  Besøg Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee
 • Liebesbankweg (2.0 km)

  Find en aktiv ferie til Harzen hvor der er et utal af smukke vandreområder, hvoraf en af de nok smukkeste er, “Liebesbankweg.” Stien løber syv kilometer og er også kendt som kærlighedsruten, da der er små kærlighedsbænke og hytter langs ruten, en garanteret sund oplevelse for hele familien. Oplev blandt andet lagerbassinerne og de farverige enge i Upper Harz, en meget smuk tur som hele familien kan være med på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie til Harzen i Tyskland.

  Liebesbankweg
  Der er mange smukke vandreture ved Liebesbankweg.
 • Goslar (17.3 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Rammelsberg Minen (18.2 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Nationalpark Harz (27.6 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Baumwipfelpfad Harz (33.5 km)

  Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

  Baumwipfelpfad Harz
  Smukke naturoplevelser fra Baumwipfelpfad Harz
 • Bloksbjerg (Brocken) (38.2 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • BocksBergBob (3.2 km)

  Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden. I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

  BocksBergBob
  BocksBergBob
Vis flere

Kort

Residenz Hotel Harzhöhe
Triftstrasse 25 38644 Goslar-Hahnenklee

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat