Miniferie med eventyr på City Hotel Nattergalen

Dansk | DKK

City Hotel Nattergalen Odense

Bo tæt på H.C. Andersens Hus i den charmerende gamle bydel

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Super centralt i Odense
 • Lækker tagterrasse med udsigt
 • 2-retters menu på Restaurant Grønttorvet
548,-
3~4 dage fra
979,-

Inkl. 1 x tapas menu

Historisk kvarter

3 dage
Fra 979,- / spar op til 490,-
SPAR
4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 528,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Tapas menu
 • 1 x 1 glas vin
 • Gratis kaffe og te
Risskov Pakken

Inkl. 1x2-retters menu

Historisk kvarter

3 dage
Fra 979,- / spar op til 490,-
SPAR
4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 528,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas vin
 • Gratis kaffe og te
Risskov Pakken

Inkl. 1x2-retters menu

Historisk kvarter

3 dage
Fra 1.279,- / spar op til 390,-
SPAR
4 dage
Fra 1.679,- / spar op til 548,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas vin
 • Gratis kaffe og te
 • 1 x Tapas menu
Risskov Pakken

City Hotel Nattergalen har en central beliggenhed i Odense, direkte ved den gamle bydel, som også kaldes H.C. Andersen-kvarteret. Her har I en herlig base for en miniferie med god mad, spændende udflugter og masser af eventyrlige oplevelser i H.C. Andersens fødeby.

Hotellet tilbyder

Hotellet er opført i 1988 og byder bl.a. på gratis kaffe, cappuccino og te under opholdet. For ganske nyligt åbnede hotellet op for en helt nyrenoveret tagterrasse, hvor I kan sætte jer til rette med en drink og nyde udsigten.

I det hyggelige spillelokale er der både bordtennis, dart og billard at hygge sig med, og der findes også en indbydende lounge, hvor I kan slappe af i de bløde møbler. Ved henvendelse i receptionen har I mulighed for at leje cykler og cykelhjelme mod et gebyr.

Udover de mange spændende seværdigheder, som findes i Odense centrum, har I også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter og f.eks. besøge Odense Zoo, som flere gange er blevet kåret som Europas bedste, og ikke mindst Egeskov Slot, som er Fyns absolut mest populære turistattraktion.

Når I står op om morgenen får I en skøn start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som serveres i hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant. Tapasmenuen bliver serveret på hotellet, der dækkes et fint bord op og der serveres et glas vin. Middagen serveres på  Den Gamle Kro.

Hotellet har 20 gratis parkeringspladser i gården, som ikke kan reserveres, men går efter ’først til mølle’-princippet. Skulle der være fyldt op, findes der et stort parkeringsareal overfor hotellet, hvor der kan parkeres mod et gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

City Hotel Nattergalen har 43 lyse værelser som alle er komfortabelt indrettet med eget badeværelse og udstyret med hårtørrer, telefon behagelige senge og TV.

Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med op til to ekstra opredninger. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe kæledyr på hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er udstyret med 90x200cm seng og er med eget badeværelse med hårtørrer, Værelset har desuden tv med vækkeur, radio og gratis trådløst internet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelserne er udstyret med en 140 eller 180 x 200 cm stor seng. Værelset har eget badeværelse med hårtørrer. værelset har et med vækkeur samt radio og gratis trådløst internet. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Møntergården (0.1km)

Oplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, skønt beliggende i den gamle bydel. Her venter et væld af smukke og charmerende syn med smalle stræder, bindingsværkshuse, gårdrum og bygninger fra 1500-tallet og frem. Udstillingerne omfatter bl.a. en spændende fynsk fortolkning af danmarks –og verdenshistorien.

Carl Nielsen Museum (0.2km)

Få en spændende tur gennem komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens liv. Se to fuldt rekonstruerede stuer fra de to kunstneres sidste hjem på Frederikholms Kanal med alt det originale inventar. Udstillingen er kronologisk, så I får hele historien fra start til slut. Derudover er museets åbningstider ofte tilpasset koncerterne ved Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus, og man har dermed gode muligheder for at forlænge oplevelsen.

H.C. Andersens Hus (0.9km)

Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

Danmarks Jernbanemuseum (0.8km)

Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

Brandts Klædefabrik (1.5km)

Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

H.C. Andersens Barndomshjem (2.7km)

Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

Odense Domkirke (2.9km)

Se den store smukke Odense Domkirke. Kirken er også kendt som Sankt Knuds Kirke, opkaldt efter Knud den Hellige, som i 1086 blev myrdet tæt derpå. I dag er Knud den Helliges skelet udstillet i domkirkens krypt og giver et historisk sus gennem kroppen at opleve.

Odense Zoo (3.8km)

Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

Egeskov Slot (32.7km)

Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Trinity Hotel

Moderne hotel ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

445,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Restaurant med udsigt til Lillebælt

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Mini dobbeltværelse
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 240kr per nat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 240kr per nat

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

500,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Ophold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

499,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Nyborg med udsigt til Storebælt

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat