Bilferie i Danmark til Comwell Korsør

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Comwell Korsør

Miniferie 2 km. fra centrum af Korsør i grønne omgivelser

Wellnessområde med sauna, dampbad, spa og swimmingpool
Restaurant med udendørs servering
Moderne luksushotel i flotte rammer
 • Restaurant
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Dampbad

Hotellet

I bor helt perfekt på Comwell Korsør midt i naturskønne omgivelser, tæt på vand, skov og golfbane. Korsør centrum ligger kun 2 km. fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Comwell Korsør byder jer velkommen i naturskønne omgivelser til en miniferie med masser af selvforkælelse.

Hotellet har spa- og wellness område med sauna, dampbad, spa og swimmingpool samt 2 store udendørs hottubs og park-sauna i Spahaven (alt sammen mod gebyr). I Spa området kan I blandt andet nyde en massage, aromaterapi eller pedicure mod gebyr. Behandlinger skal bestilles direkte via hotellet inden ankomst. Åbningstiden i Spaen er kl. 06.00-22.00. Adgangen til dette koster 225 kr. pr. person inkl. badekåbe og tøfler og gælder hele opholdet.

Børn er velkomne kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00 – undtagen lørdage hvor spa/pool er forbeholdt voksne. Entré til børn i alderen 12-16 år koster 95 kr. og de får ikke tildelt håndklæde, badekåbe og tøfler. Børn skal altid være i følgeskab med en voksen.

Hotellet tilbyder desuden faciliteter til tennis, billard og volleyball på selve ejendommen samt Nintendo Wii-konsoller, hvis vejret ikke indbyder til udendørs leg. Hotellet er desuden nabo til Korsør Golf Club – en meget smuk bane og landets 4. ældste 18-huls parkbane.

Hotellet tilbyder en restaurant, som serverer retter baseret på de lokale Vestsjællandske råvarer og når vejret tillader det, grilles der på den store terrasse og middagen serveres udendørs. Den store terrasse med afslappende lounge møbler er også hotellets samlingspunkt om sommeren.

Værelser

Alle hotellets Lux værelser har eget bad/toilet, fladskærms-TV af mærket Bang & Olufsen og enten fransk altan eller terrasse. Værelserne har desuden te- og kaffemaskine samt opholdsområde.

I kan opgradere til en af hotellets 4 individult indrettede suiter (mod gebyr) med egen stor terrasse eller balkon på næste side. Der er badekar i alle suiter.

Bemærk at

Åbningstiden i hotellets wellness område er kl. 06.00-22.00. Entré koster 225 kr. pr. person inkl. badekåbe og tøfler og gælder for hele opholdet. Børn 12-16 år er velkomne i tidsrummet kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00 – undtagen lørdage hvor wellness området er forbeholdt voksne. Entré til børn i alderen 12-16 år koster 95 kr. og de får ikke tildelt håndklæde, badekåbe og tøfler. Børn skal altid være i følgeskab med en voksen. Børn under 12 år har ikke adgang til AquaSpa.

Medlemmer af Comwell Club får ikke tildelt point ved bestilling igennem Risskov Bilferie.

Vis flere

Værd at se

 • Vikingeborgen Trelleborg (14.7 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
 • Slagelse (17.1 km)

  Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

  Slagelse
  Slagelse byder både på shopping, kultur og historie som altsammen kan opleves når I er på ferie på Vestsjælland
 • Antvorskov Klosterruin (17.4 km)

  Besøg ruinerne der er tilbage af Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige ende af Slagelse. Klosteret blev opført helt tilbage i 1164 af Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster. Bestil et weekendophold og tag hele familien med på ferie og opdagelse i Slagelse.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var særlig kendt for sit hospital, hvor man bl.a. tog sig af spedalske.
 • Skælskør (17.7 km)

  Der er forlydender om at Skælskør hører til en af landets bedst bevarede hemmeligheder. Men efter et besøg i den hyggelige havneby, kan der ikke herske tvivl om, at Skælskør bestemt er en perle, helt for sig selv, i det vestsjællandske landskab. Skælskør er også kendt som ´Solskinsbyen´ med ca. 200 ekstra solskinstimer om året. Blandt de lokale, som tæller ca. 6.500 indbyggere, kaldes byen også for ´Skælle´. De mange velbevarede, gamle og skæve huse er med til at højne byens historiske baggrund. Der er også gode muligheder for at shoppe lidt rundt i de mange keramikbutikker og tag endelig et smut ned i den hyggelige havn, som er centrum for en række kulturoplevelser, som bl.a. ´Kulturkajen´, hvor der er udstillinger om kunsthåndværk og hobby- og fritidsaktiviter. Og hvad med en tur ombord på Skælskør V, som altid er klar til at tage sine gæster på en mini-cruise rundt i området og de omkringliggende øer.

  Skælskør
  Under et ophold nær Skælskør får I masser af shopping, kultur og fjordsejlads
 • Nyborg (25.5 km)

  Tag på opdagelse i Danmark og find et billigt hotel til turen hos Risskov Bilferie. Besøg Nyborg som er en gammel fæstningsby, som ligger helt ud til Storebælt og det er herfra, at der er videre forbindelsen over Storebæltsbroen til Sjælland. Gadenettet i Nyborg er forsat, som det var i middelalderen, hvilket er med til at give en hyggelig atmosfære i centrum af byen, som både rummer renæssancebygninger, toppede brosten og voldgrave samt en masse spændende butikker og delikatesseforretninger. Start med at lægge vejen forbi Nyborg Slot, som er Nordens ældste kongeborg. Slottet ligger i selve byen og blev bygget i starten af det 12. århundrede, hvor det kontrollerede passagen mod Sjælland. Slottet er i dag et museum og kan besøges af alle med interesse i dansk historie. Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder og smukke byer der gemmer sig rundt omkring. Start ud med Nyborg og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Nyborg
  Nyborg er en smuk og dejlig by med en hyggelig atmosfære.
 • Reersø Amerikanerbil Museum (33.5 km)

  Reersø er en fredet landsby, og det virker faktisk som om, at tiden ikke har ændret på hverken arkitekturen eller byens udformning. Tiden har stået stille i et helt århundrede. Men det ændrer ikke ret meget på indholdet af Reersø Amerikanerbil Museum, fordi her har tiden ikke stået stille, og der er en rigtig god oplevelse i 'dollargrinets' udvikling fra 1950 op til 70'erne. Der er også andre spændende europæiske bilmærker samt scootere. Den 1.000 kvadratmeter store hal rummer alt, der kan få selv store drenge til at få en klump i halsen og pigerne til at se fjerne ud. En sikker vinder hvis hele familien er med.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Oplev alle de gamle klassikere på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Reersø strand (34.9 km)

  Nyd naturen hele året rundt. Gå en lang tur langs vandet eller hop i bølgen blå på en varm sommerdag.

  Reersø strand
  Nyd en fredelig gåtur langs Reersø strand.
 • Gavnø Slot (53.8 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
 • Kalundborg (52.1 km)

  Oplev det smukke Kalundborg på Vestsjælland med Risskov Bilferie. Snyd ikke jer selv for at opleve denne skønne danske perle af en by som oveni købet også er en krydstogtdestination for blandt andet britiske cruiseskibe. Den gamle del af Kalundborg kaldes for 'Højbyen', og er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer med bygninger, der kan dateres helt tilbage til både det 15. og 16. århundrede. I centrum af byen finder I mange restauranter og caféer og har I lyst til at købe lidt ind, så kan en tur op ad Kordilgade eller Skibbrogade bestemt anbefales. Her findes der nemlig et rigtigt godt og varieret udvalg af forskellige specialforretninger med alt fra cykler til helseoste. Lidt udenfor shoppestrædet ligger den smukke Vor Frue Kirke.

  Kalundborg
  I Middelalderbyen Kalundborg står den smukke Vor Frue Kirke.
Vis flere

Kort

Comwell Korsør
Ørnumvej 6 4220 Korsør

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat