Luksuriøs storbyferie på Copenhagen Admiral Hotel

Dansk | DKK

Copenhagen Admiral Hotel

Lækker kvalitet og stil direkte ved Københavns inderhavn

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Shopping og sprudlende kultur lige udenfor døren
 • Nyrenoveret hotel og lækre værelser
 • Luksus og 4-stjernet kvalitet til fantastisk pris
426,-
3~4 dage fra
999,-

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Mad i form af Take Away på værelset

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 276,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Take-Away Pakken

Ophold med morgenmad

I hjertet af København

3 dage
Fra 999,- / spar op til 296,-
SPAR
4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 426,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dette 4-stjernede hotel tilbyder en suveræn beliggenhed ved Københavns inderhavn, med Operaen lige ovre på den anden side af kanalen. Her bor I i historiske og stilfulde rammer, og kan se frem til en storbyferie med personlig service, udsøgt mad og masser af shopping og sightseeing i København.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i et gammelt pakhus fra 1787, og selvom alt i dag er fuldstændig renoveret har man nænsomt formået, at bevare bygningens historiske arv.

Beliggenheden giver jer alletiders udgangspunkt, hvad enten I er til kultur, historie, shopping eller vilde forlystelser. Amalienborg en af de nærmeste naboer, og Operaen ligger lige ovre på den anden side af kanalen. Derudover har I også indre by indenfor kort afstand, og hotellet tilbyder mulighed for at leje cykler, så det er naturligvis oplagt.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig morgenmad med lækre, økologiske produkter. Hotellets Restaurant SALT er berømt for sit høje niveau til både frokost og aften, og det kan varmt anbefales at reservere bord på dette udsøgte sted. 

Der tilbydes parkering ved hotellet mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 366 flotte værelser, som alle er indrettet i et lækkert skandinavisk design og tilbyder et 4-stjernet komfortniveau.

I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, som både findes i Standard- og Deluxe-varianter, samt de nyrenoverede ’Loft Deluxe’, som giver jer hele 33 m² fordelt over to etager. Deluxe dobbeltværelserne findes desuden både med og uden udsigt mod vandet.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med behagelige senge, minibar, hårtørrer, telefon og TV med Chromecast.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 5
De nyrenoverede dobbeltværelser er 20 m² i elegant skandinavisk design med eget bad og toilet. Udsigt over byens flotte gamle bygninger. Garderobeskab med strygebræt og -jern og safety boks. TV med Chromecast og Bluetooth.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 3
Stilfulde enkeltværelser med træbjælke på 17 m² med eget bad og toilet. Garderobeskab med strygebræt og -jern og safety boks. TV med Chromecast og Bluetooth.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 4
Delux dobbeltværelset er rummeligt med 27 m² og vender ud mod Toldbodgade og byens smukke gamle bygninger. Værelset har en seng med allergivenlige dyner og puder og tv med indbygget Bluetooth og Chromecast. Værelset har desuden sofa med sofabord og et stort skrivebord . Derudover er værelset udstyret med minibar, bagagebænk, garderobe og en sikkerhedsboks, samt strygebræt, strygejern og skohorn. Værelset har et lyst badeværelse med en regnbruser og Arne Jakobsen-designede VOLA-armaturer i elegant børstet messing,. Badeværelset har desuden et oplyst spejl med Bluetooth-højttalere, hårtørrer og Fairtrade toiletartikler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse m. havudsigt

1 / 3
Delux doubbeltværelset er nyrenoveret og med med udsigt over den smukke havnefront. Værelset har en seng med allergivenlige dyner og puder og tv med indbygget Bluetooth og Chromecast. Værelset har desuden sofa med sofabord og et stort skrivebord . Derudover er værelset udstyret med minibar, bagagebænk, garderobe og en sikkerhedsboks, samt strygebræt, strygejern og skohorn. Værelset har et lyst badeværelse med en regnbruser og Arne Jakobsen-designede VOLA-armaturer i elegant børstet messing,. Badeværelset har desuden et oplyst spejl med Bluetooth-højttalere, hårtørrer og Fairtrade toiletartikler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Loft Deluxe

1 / 3
Loft deluxe værelserne er flotte nyrenoverede 2 etagers værelser på 22 m² . Værelset inkluderer et skrivebord, gratis WIFI, samt en minibar. Værelset indenholder desuden en sovesofa og et rummelig skabt med tilhørende strygebræt og strygejern, samt værdiboks og skohorn. På Værelserne er der to store tv, et ovenpå og et nedenunder, udstryret med indbygget Chromecast og Bluetooth. Mulighed for ekstra person(er) i sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nyhavn (0.6km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Den Sorte Diamant (2km)

I 1999 blev Den Sorte Diamant den seneste tilbygning til Det Kongelige Bibliotek på Slotsholmen. Den skal forestille et skrin, der passer på vores kulturarv. Den store bygning er i alt på 20.733 kvadratmeter, fordelt på otte etager. Facaden på Den Sorte Diamant fylder 2.500 kvadratmeter og er dekoreret med ´Absolute Black´ granit, der stammer fra Zimbabwe, og som er både skåret og poleret i Norditalien.

Der er en lækker café i stueetagen, og den egentlige biblioteksfunktion findes lige over stueplanet, på ´udlånsbroen´. På trods af den monolitiske struktur, som har været genstand for stor diskussion, har Københavnerne vænnet sig til den sorte blok, som med tiden er faldet til blandt både renæssancebygningerne og de nyere bygninger langs kanalen.

Amalienborg (0.8km)

Tag på sommerferie i København med Risskov Bilferie og oplev Amalienborg som er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig er en del af slottet. På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte kl. 12.00. Find et billigt weekendophold eller tag på en miniferie til København og oplev Amalienborg og Livgardens vagtskifte kl. 12.00.

Marmorkirken (0.7km)

Marmorkirken er en levende citykirke, såvel for Københavns beboere som for enhver, der kommer forbi og vil benytte kirken. Nap en billig miniferie eller et weekendophold i København og se den smukke kirke udefra eller sæt jer ind og nyd det imponerende rum.

København (2.3km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Den lille havfrue (2.5km)

Den lille havfrue er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Hun sidder på Langelinie i København og byder rejsende velkommen i Københavns Havn.

Tivoli (2.4km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Operaen, København (3.6km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og blev indviet af Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som både har været initiativtager og bygherre. Københavns Operahus fylder med sine 41.000 kvadratmeter godt i landskabet på Holmen. De mange kvadratmeter indebærer blandt andet omkring tusind rum med øvelokaler, garderobe og omklædningsrum. Operaen huser to scener, den Store Scene, hvor der er plads til 1.400 gæster og Takkelloftet, med plads til 200.

Tag kanalbåden over til Holmen, eller tag turen med bilen. Den flotte bygning samt det smukke interiør er bestemt et besøg værd, og måske kan der tages et velfortjent pusterum i Operaens restaurant over en lille frokost.

Rundetaarn (2.4km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

ZOO, København (5.4km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Christian IV Copenhagen

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Storkøbenhavn

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Halv flaske vin med en snack
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet

258,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Charmerende hotel centralt i København

Læs mere

Hotel Skt. Petri

Inkl. middag på restaurant DADA

Storkøbenhavn

Unik luksus i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Menu serveres i DADA-stil
 • Gratis parkeringsservice
 • Gratis opgradering til Superior værelse
 • Fri entré til fitness

901,-
Fra kun
1.899,-

Vis kort

Luksusferie midt i København

Læs mere

Hotel Alexandra Copenhagen

Hotel med unikt vintage-udtryk

Storkøbenhavn

Storbyferie med stil i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Halv flaske vin med en snack
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

476,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Storbyferie med stil i København

Læs mere

Villa Copenhagen

ÅBENT – specialpakke til 6. maj

Storkøbenhavn

Mad i form af Take Away på værelset

Take-Away Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til fitness

398,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

5-stjernet luksus i København

Læs mere

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Inkl. 2-retters menu

Storkøbenhavn

Nær Islands Brygge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis entre til Casino Copenhagen
 • Gratis parkering

416,-
Kun
1.799,-

Vis kort

Høj kvalitet centralt i København

Læs mere