Aabybro

Tag på bilferie nord for Limfjorden og besøg den charmerende by Aabybro.

Har I lyst til ro og hygge, men også nemt til en storbys pulserende liv, så er Aabybro byen at tage på miniferie i. Her har I nem adgang til de omkring liggende byer, såsom Brønderslev, hvor I kan besøge nordens største Rhododendronpark, som er utrolig smuk især når den står i fuldt flor. Eller slå en smut forbi Danmarks fjerdestørste by Aalborg, der har en masse seværdigheder, shopping og spisesteder at byde på.

Aabybro by har bestemt også selv noget at byde på, og er man interesseret i levn fra tidligere generationer er Egnssamlingen bestemt et besøg værd. Her er der udstillet redskaber, maskiner og andre effekter fra 1800-1900-tallet udstillet. Her er det muligt at se landbrugsmaskiner og industri maskiner, men også lære mere om travsportens

Nyd en vandretur ved Ryå, som er Vendsyssels største vandløb. Åen har sit udspring i Jyske Ås og løber sammen med Nørreå syd for Brønderslev, og fortsætter sin færden og størrelse sydpå ud i Limfjorden. Ved Nedre Ryå, har I mulighed for at fiske og fange havørreder og gedder, hvis det var noget der kunne friste. I området syd for Aabybro ligger Ulvedybet som fungerer som rasteplads for tusindvis af trækfugle, og er også hjemsted for knopsvanen som er Danmarks nationalfugl. Der er et fugletårn, hvor man kan få en fantastisk udsigt over fuglene, mens de tager sig et hvil, inden de drager videre til deres næste destination.

Aabybro ligger også tæt på de nordvestkystlige strande, og der er rig mulighed for at boltre sig både på strandende som om sommeren er samlingspunkt for mange turister, både danske og udenlandske. Har I børnene med på bilferien og er det i sommerhalvåret vil en tur i Fårup Sommerland i Saltum være et oplagt udflugtssted. Her vil I nemt kunne bruge en eller flere dage på leg, udfoldelse og nydelse, med både de traditionelle forlystelser, men bestemt også i parkens aquapark.

Trækker musik, kultur og kunst, men ønsker I stadig ro og natur vil Aabybro være det oplagte udgangspunkt for jeres overnatninger, og så kan I køre til Aalborg, nyde dagen med shopping, spisning, tage i teater, en tur forbi Musikkens hus eller KUNSTEN, som er museum for moderne kunst. Der er også mange andre spændende oplevelser, når I vælger at tage turen fra Aabybro til Aalborg, blandt andet kan I tage forbi Lindholm Høje Vikingemuseum og Vikingegravplads. Eller tag børnene med en tur i Aalborg Zoo.

Er I historie interesseret er der også meget at se både i Aalborg, hvor I kan tage turen forbi Søfarts- og Marinemuseet, eller Forsvars- og Garnisionsmuseet. Omkring Aabybro kan I lære mere om de forskellige moser, og hvordan man tilbage i tiden udvandt tørv til brug af brændsel. Tag forbi moserne, hvor den mest kendte nok er Store Vildmose, som i dag er et habitatområde for mange sjældne dyr og planter. Det er også herfra de berømte Vildmose kartofler stammer fra.

Pak bilen og tag på bilferie med Risskov til det forunderlige og evigt foranderlige Nordjylland, og nyd overnatningerne i hyggelig og landlig stemning i den gamle stationsby Aabybro. 

Læs mere ...
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.