Herning

Hold bilferie i Herning, Midtjyllands midtpunkt


Der er intet som at holde ferie i egen bil, og der er mange destinationer at vælge imellem. Pak bilen og kom afsted i eget tempo med hele familien til Herning, der gerne vil kaldes for Jyllands midtpunkt, og en oplagt destination til den perfekte kør selv ferie.

Herning er den fjerdestørste by i Midtjylland med et stort udbud af oplevelser og seværdigheder. Herning er oftest i vælten med de store messer, vilde koncerter og selvfølgelig ‘Herning Blue Fox’, byens ishockeyhold. Men Herning kan friste med så meget mere. Kulturen er i højsædet, også i det offentlige rum, med flere kendte kunstværker som ‘Seated Woman’, ‘Fuglen’ og mange flere, placeret både i og omkring Herning City. Et af de store kulturelle trækplastre er HEART eller ‘Herning Museum of Contemporary Art’ som udstiller samtidskunst af international klasse. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum er en anden museumsperle med over 4.000 værker af de to malere med tilknytning til Cobra-gruppeen.


Herning er også en meget familievenlig by, hvor oplevelserne kan deles af alle årgange, så børnene også kan få sig nogle helt unikke, sjove og lærerige oplevelser. Start med en gang fodboldgolf på en af byens to baner. En morsom oplevelse hvor hele familien kan deltage.

Tekstilmuseet har en udstilling, der byder på lyde og lugte fra dengang tekstilmøllen producerede beklædningsstoffer tilbage i 1950’erne. Besøg også museumscaféen, et godt sted at holde pause, hvis ungerne er med. Naturlegepladsen i Præstbjerg er et oplagt sted, at have det sjovt og samtidig være aktiv. Her er der også afmærkede ruter med gode holdesteder, hvor I kan nyde udsigten,

Kom afsted i eget tempo med bilen og familien og besøg Baboon City, som er Danmarks største indendørs forlystelsescenter, med over 200 interaktive forlystelser. WOW-parken er en anderledes forlystelsespark, hvor I kravler rundt i trætoppene, besøger trolden Max eller prøver at hitte ud af, hvor udgangen til skovlabyrinten ligger. Der er masser af udfordringer, sjove lege og plads til at have det sjovt sammen.

Gå heller ikke glip af loppesupermarkedet, ‘Kirppu’, hvor I med garanti ikke kommer ud tomhændet. Som prikken over i'et bør hele familien aflægge et besøg på Torvet 20 i Herning. Her bydes der på 450 kvm. Bang & Olufsen teknologi- og designoplevelser.

Skulle der være lidt tid til overs, så tag en tur i DGI Husets Wellness-afdeling, hvor I kan nyde de termiske bade og blive forkælet på krop og sjæl. 

Liv og glade dage er ikke et ubekendt begreb i Herning City. ‘Bryggeriet’ byder på et stort udvalg af mad og hjemmebrygget øl. Også shoppingmulighederne ligger som perler på snor langs Østergade og Bredgade krydret med småbutikker samt caféer og beværtninger, mens Herning Centret er midtjyllands største shoppingcenter. Herning er også kendt for sit festlige natteliv, hvor ‘Fox and Hounds’, en skotsk pub og bar med live musik, kan byde på over 15 forskellige slags øl. Der er også levende musik på ‘Fermaten’, som er det regionale spillested med plads til ca. 1.000 gæster og med ca. 120 koncertarrangementer om året. Læs mere om koncerterne på spillestedets egen hjemmeside.

Fra Herning er der heller ikke langt til en svømmetur ved vestkysten, hvor der ligger flere idylliske byer som Thorsminde, Søndervig og Hvidesande. Men badetøjet kan også luftes tættere på Herning. Pak bilen med håndklæder, parasol, et par sandwiches og nyd de smukke omgivelser ved Fuglsang eller Holtbjerg sø med hele familien.

Sidst men ikke mindst er Herning kendt for sit store messeområde, og især ‘Formland UPgraded’, Skandinaviens største fagmesse for design og brugskunst, er et internationalt tilløbsstykke. ‘Jyske Bank BOXEN’ tiltrækker de helt store koncertnavne som Lady Gaga, Rihanna og Justin Bieber. Læs mere om programmet på BOXENs hjemmeside.

Så fyld bagagerummet op og tag afsted til Herning i eget tempo med hele familien. Ferien kan nemt arrangeres som en bilferie, og der er aldrig langt til Herning på fire hjul.

Læs mere ...
6
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.