Lemvig


Tag en tur til Lemvig og nyd den vestjyske gæstfrihed mens I besøger byen som ligger ved den vestlige vig af Limfjorden. Lær mere om den enestående historie som er helt unik for Lemvig, store ildebrande og stormfloder, der satte sine præg på byen og har skabt den som den er i dag.

Hvad med at tage en tur forbi havnen og få en frokost, og oplev summen af liv, aktiviteter, koncerter, fødevarefestival, musikfestival og så meget mere som Lemvig havn har at byde på. Dog var fiskeri ikke hovederhvervet i Lemvig, men derimod landbrug, hvilket gjorde at byen skilte sig ud fra andre havnebyer. Dette afspejler sig i dag ved at havnen er blevet til en lystbådehavn som tiltrækker både lokale og turister.

Er børnene med på turen, og er de til fart og sjov, så er en tur forbi Lemvig Skatepark et must. Her har de mulighed for at udfolde sig på skateboard, løbehjul, BMX eller rulleskøjter, hvad enten de er nybegyndere eller øvede. Her kan I hygge jer og bliver I sulten i løbet af dagen, er der rig mulighed for at få sulten stillet, da parken ligger centralt og giver jer masser af udbud.

En tur med Bjergbanen er også en god oplevelse for hele familien. Tag toget fra Lemvig Station og ned til havneområdet. Det specielle ved denne tur er at selvom den er meget kort så er der et fald på over 30 meter. Denne tur kan opleves i sommermånederne og ved specielle arrangementer.

Er natur og stilhed i højsædet, så er en vandretur ved Kappel nord for Lemvig et naturligt valg. Gå op ad det 100 m høje bakkedrag med frodige markeder furet af skovklædte slugter. I vil gå på strandbredden langs Limfjorden, med de dybe græs- og skovklædte kløfter, de åbne bakker med vide udsigter over Limfjorden og Lem Vig.

Eller tag en tur igennem Sødalen, hvor man kan komme væk fra nutidens støj og vrimmel, og i stedet nyde stilheden i naturen. Det unikke ved denne vandring er de forskellige landskabstyper, der er dannet under istiderne. Her balancerer man på smalle stier, hopper over bækken, det ene øjeblik er man oppe, det andet er man nede i den dybe dal.

Lær mere om Lemvigegnen med et besøg på Lemvig Museum. Se de forskellige udstillinger, som fortæller om livet og kunsten på egnen gennem tiderne. Her kan de voksne udforske maleren Niels Bjerre og digteren Thøger Larsen, mens børnene kan tage på bogstavjagt, høre historier, lege i haven eller bondestuen, eller gå på opdagelse i oldtiden.

Har kunst interesse, er en tur via skulpturstien et spændende alternativ. Her kan I se 54 værker af billedhuggeren Torvald Westergaard, som var et af Lemvigs bysbørn. Der er også mulighed for at se Museet for Religiøs Kunst, hvor Bodil Kaalunds samling er at finde sammen med skiftende udstillinger. Dette har sit udspring i den store udsmykning af Lemvig Kirke.

Med et hotelophold tæt ved Limfjorden kan I holde en billig og begivenhedsrig miniferie med Risskov Bilferie. Så pak bilen og tag afsted. 

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.