Rudkøbing

Har I brug for at komme væk fra dagenes ræs og jag, altså rigtig væk? Så er Langeland det perfekte sted for jer.

Her kan I komme på bilferie ud til uendelige rækker af marker, gamle møller og vilde heste. Det perfekte sted til dem der elsker den frihed det er, at køre rundt i egen bil, og opleve de magiske steder som Danmark har at byde på.

Og her er Rudkøbing den perfekte base for jeres oplevelser.

Byen ligger på den anden side af Langelandsbroen kun 16 km sydøst fra Svendborg.

Det er en hyggelig havneby, hvor i altid kan høre havets brusen og mågernes skrig. Luften er frisk og salt, og man kan ikke andet end føle sig i live, når man går på kajen og ser de mange fiskebåde sejle ud efter dagens fangst.

I bagruden kan I nyde udsigten af Langelandsbroen der strejker sig som et mytisk væsen fra den danske fortid.

Går I væk fra havnen mod byens centrum vil i opleve en lille dansk perle med brolagte gader og gamle gule huse som kunne være taget direkte ud af et eventyr. Følger I de små hyggelige veje vil I komme ind mod den hyggelige bymidte, bedre kendt som Gåsetorvet. Her kan I holde en pause imens I beundre Det Gamle Apotek, hvor den verdensberømte fysiker H.C Ørsted voksede op. Han levede fra 1777 til 1851 og er mest berømt for sin opdagelse af elektromagnetismen. I 1920, på hundrede års dagen for opdagelsen, rejste man en statue af ham på byens torv.

Når I tager bilen for at køre ud igennem Langelands helt specielle landskab, kan I passende tage til Koldkrigsmuseum på Langeland fortet i Bagenkop. Her kan I lære alt om denne meget særlige tid fuld af spionage og hemmelige missioner. Her kan I se en del af den oprindelige Berlinmur fra Potsdamer Platz, hvor den stod indtil 1089.

Langelandsfortet selv blev bygget imellem 1952 og 1953, men blev i 1997 omdannet til museum.

Den har dog bevarede sine fire 150 mm kanoner, som I kan komme helt tæt på. Desuden er der også mulighed for at komme ombord på den danske minestryger Askø og se nærmere et sovjetisk fly af typen MiG-23.

Har I fået nok af kold krig, kan I også tage bilen og køre ud og se på nogen af de mange slotte og gods der at finde på Langeland.

Her kan bland andet nævnes Tranekær slot der ejes af familien Ahlefeldt-Laurvig. Dette slot er det ældste beboede hus i Danmark.

Deres slægt kom til slottet i 1659, og 1672 fik slægten ophøjet deres titel til Greve, hvorefter den dannede Grevskabet Langelad.

Om sommeren kan I få guidede ture på slottet helt frem til sidst i Juli.

Så kom med og få indsigt i denne gamle slægt utrolige historie og få en fornemmelse for Danmarks fortid.

Når I kører rundt imellem Langelands mange slotte på snoede landeveje imellem mark, skov og hede vil I opdage at dette sted har flere vidundere, end man skulle tro. I kan nemlig være heldige og se de fantastiske vildheste som stadigvæk leve frit i øens frodige natur.

Og er man film interesserede, vil I måske også komme forbi flere steder der virker genkedelige. Langland har nemlig spillet kulisser i en hel del danske film. Her kan bland andet nævnes: En chance til, Hævnen, Camping, og mange flere.

Så snyd ikke jer selv eller Jeres børn for en særlig oplevelse lige her i Danmark. Tag hele familien, pak bilen, og kom på den perfekte kør-selv ferie.

Langeland venter.  

Læs mere ...
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.