Silkeborg

Besøg Silkeborg på ferien i egen bil

Tag på en oplevelsesrig bilferie i Midtjylland og oplev den smukke natur og de mange både spændende og idylliske byer spredt udover det midtjyske landskab. En af byerne der bestemt skal besøges er Silkeborg, som har så uendelig meget at byde på, og det gælder både børn og voksne. Pak bilen og kom afsted med hele familien på oplevelser i Silkeborg og hvorfor ikke starte med en tur på Papirmuseet, som er et specialmuseum for papir og papirfremstilling. Der laves også håndlavet papir på det levende museum. Tag hele familien med, så børnene kan få en fornemmelse af det ædle håndværk. Er der kunstinteresserede i familien vil et besøg på Museum Jorn også være en stor oplevelse. Museet huser den største samling af Asger Jorns værker i verden samt en række værker fra andre både danske og internationale kunstnere.

Kør selv til AQUA Akvarium så børnene, men også de voksne, kan få sig en oplevelse ud over det sædvanlige. Parken er fyldt med fugle, pattedyr og masser af planter. Besøg AQUA og følg dyre-, fiske- og plantelivet i de forskellige danske årstider, helt tæt på. Mens vi er ved dyrene, så er et besøg i Silkeborg ikke fuldendt før Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarmen er aflagt et besøg. Her kan hele familien opleve ørne og falke mens de jager deres bytte samt få sig en tur i Ugleskoven eller en tur med prærievognen ud til bisonokser. 

Silkeborg er det perfekte sted til at tage på ferie i egen bil og det er nemt og hurtigt at komme rundt til de mange seværdigheder lidt uden for Silkeborg. Pak bilen med familiemedlemmerne samt et par madpakker og tag på tur ud til Himmelbjerget. Fra den 147 meter høje top er der en helt fantastisk udsigt til det ganske landskab, der er fyldt med søer og skove og en enestående natur. Det er også muligt at tage med Hejlen til Himmelbjerget, som siden 1861 har fragtet turister mellem Silkeborg, Himmelbjerget og Ry. Hjejlen er verdens ældste kulfyrede hjuldamper, og det er en helt speciel oplevelse at få sig en tur på Silkeborgsøerne og se damperens skovlhjul der skærer sig igennem Gudeåens klare vand.

Silkeborg Søhøjlandet har alt hvad der skal til for at opleve noget af det bedste, den danske natur kan præstere. Her kan I kombinere en aktiv ferie med kano- eller kajakture på Gudenåen, vandreture på Hærvejen, mountainruter i det ganske landskab, naturskønne golfklubber som Hammel, Himmelbjerg eller Silkeborg Ry Golfklubberne.

Silkeborg er den perfekte destination, hvis i tager på ferie i egen bil. Der er nemlig et stort udvalg af muligheder for underholdning til alle aldre. Måske er det kunstmuseerne der trækker eller hvad med en tur i Labyrinternes Land. I Silkeborg kan I kombinere en aktiv ferie med naturoplevelser i det ca. 224 km2 store skovområde omkring Silkeborg. Her er alt fra skønne skove, heder og højland flankeret af de smukke Silkeborgsøer og Gudenåen der snor sig gennem det Midtjyske landskab.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.