Skagen

Smukke gule huse, flotte kunstværker og skøn natur på en kør-selv ferie til Skagen

Skagen, som ligger i Nordjylland, er en charmerende by med en helt særlig stemning. Byen er især kendt for sine smukke gule Skagenshuse med røde tage, hyggelige gader, kunstmuseer med anerkendte værker og skøn natur.

Skagen og omegn byder på et stort udvalg af attraktioner, kulturelle oplevelser og natur aktiviteter og tiltrækker mange gæster året rundt. Det er en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

Den storslåede natur omkring Skagen i Nordjylland er altid en oplevelse værd. Området byder på mange dejlige naturoplevelser og skønne strande. Ved stranden kan I gå ture langs vandet, bygge sandslotte eller lege i klitterne. Om sommeren er det også det idelle sted til en badetur. Der er i det hele taget et væld af udendørsaktiviteter, man kan bl.a køre på mountain bike, tage på kanotur eller løbe en tur i de flotte omgivelser. Her kan hele familien have det sjovt og samtidig komme tæt på naturen.

Grenen, Danmarks nordligste punkt, er et oplagt udflugtsmål på en familieferie til Skagen. Om sommeren kan I tage en tur med Sandormen, helt ud til Grenen, og opleve havets bølger og brusen. Det er nemlig her at de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes og man kan stå med ‘et ben i hvert hav’. I området omkring Grenen er der også et rigt fugleliv og man kan derfor være heldig at se mange forskellige fuglearter.

Ved Råbjerg Mile kan I opleve den vilde natur og Danmarks største vandreklit. Milen består af sand og dækker et stort område. Den er 35-40 m høj og flytter sig omkring 15 meter i nordøstlig retning hvert år. Efter en gåtur, kan I fra toppen af milen nyde udsigten, som er helt fantastisk.

På en kør-selv ferie til Skagen er det også oplagt at kigge forbi den gamle tilsandede sognekirke Sct. Laurentius Kirke. Idag er kirken dog nok mest kendt som ’Den Tilsandede Kirke’. Man kan stadig se det gamle kirketårn i klitterne, men ellers er der ikke meget tilbage af kirken. Ved siden af kirken er der også en legeplads hvor børnene kan hygge sig.

Der er også rigtig mange gallerier og museer i Nordjylland. Hvis kunst har Jeres interesse så er både Anchers Hus og Drachmanns Hus helt sikkert et besøg værd. Begge hjem er smukt bevarede og fremviser malerier og kunstværker.

Skagens Museum er også meget besøgt. Det har en omfattende udstilling af værker og fremviser nogle af Skagenmalernes bedst kendte malerier. Museet er meget børnevenligt, så børnene kan komme helt tæt på kunsten. Der er bl.a. en malerskole for børn i nogle af skoleferierne og et børnerum med aktivititeter året rundt. Hvis I trænger til en pause midt i de mange kunstneriske indtryk, så kan I nyde en forfriskning på den hyggelige cafe.

På en hyggelig miniferie eller længere sommerferie til Skagen, kan I opleve en af Jyllands mest idylliske byer. Her er noget for hele familien. Så pak bilen og kom afsted.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.