Tarm

Tag på opdagelse i Vestjylland og Tarm i eget tempo og egen bil

Pak bilen og kom afsted på oplevelser i Vestjylland med hele familien. Men hvor skal I tage hen blandt de mange muligheder som byder sig til? En af de mange småbyer, der kan besøges i området, er Tarm. Byen har en lang tradition som holdested for handelsfolk og rejsende, som i mange hundrede år brugte netværket af veje til at fragte varer langs den jyske vestkyst. Den tradition lever videre på Tarms kendte kræmmermarked, som helt klart er et besøg værd, så børnene kan opleve et ægte jysk kræmmermarked. Markedsdagene er meget besøgt og bestemt værd at bruge noget tid på, der skal nok være noget spændende der fanger interessen, læs mere om åbningstiderne på markedskalenderen.dk.

Tag hele familien med til Hattemagerhuset og få et enestående indblik i hvordan livet var i gamle dage. På Hattemagerhuset er det muligt at deltage i mange af de gøremål, der hørte sig til i det 19 århundrede. F.eks. når et hus skulle holdes varmt og vedligeholdes men også brødfødes. At lave mad ved åbent ild kræver både snilde og erfaring, prøv selv!Tarm kan bestemt også byde på kunstneriske indslag. Det sørger blandt andet Linda Stampe - Kunst & Design for med et moderne udvalg af malerier i smukke farver og hendes relations malerier er fængslende og bestemt værd at tage et kig på. Der er også et udvalg af skulpturer og lækre smykkedesigns. Tag en spadseretur i Tarm og mød de interessante og sjove skulpturer placeret rundt omkring i byens gader. En af favoritterne er helt klart ‘Den dykkende dame’ som er udført af billedhuggeren Jens Galschiøtseret og den kan ses på Storegade, midt i springvandet. Den 600 kg tunge skulptur fik hurtigt det flatterende øgenavn ‘røven’. Benyt også lejligheden til at nyde en god frokost på en af de hyggelige restauranter i byen.

Til de aktive familier kan et besøg i Tarms Idrætscenter være en ret så underholdende oplevelse. Der er en svømmehal med varmtvandsbassin og en 60 meter lang vandrutsjebane, flere vipper, et babybassin og selvfølgelig boblebadet. Der er også badminton- og tennisbaner samt mulighed for at leje en ketcher. Få lidt at spise i caféen og benyt det gratis WiFi.

Vestjylland er kendt for sine naturoplevelser, og Tarm er ingen undtagelse. Tarm er omringet af en skøn natur, så pak bilen med familiens vandrestøvler og tag på oplevelser i eget tempo på den store Borris Sønderland eller Lønborg Hede, hvor den meget sjældne lyngart Hedeklokke vokser. Skjern Å kan også byde på en masse oplevelser og aktiviteter for hele familien. Tag på dejlige vandreture med skønne ruter eller tag cyklen og afprøv de mange cykelruter i området. Det er også muligt at tage på kano og kajakture på store dele af åen og ud til Ringkøbing Fjord. Der er også en trækfærge som forbinder stier med picnic-områder og fugletårne. Ved pumpestation Nord er der gode faciliteter med toiletter, historier om pumper samt plancher om udviklingen omkring Skjern Enge.

På vestkysten ikke langt fra Tarm ligger der flere idylliske byer som Hvide Sande og Søndervig, så husk badetøjet. Så pak bilen og kom afsted med familien på den perfekte kør selv ferie til Vestjylland og husk at lægge vejen forbi Tarm.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.