Varde

Varde er rig på helårsoplevelser - Pak bilen og familien og kom afsted til Sydvestjylland

Tag på bilferie i Jylland og kør selv rundt og oplev de mange smukke og spændende byer i det smukke Sydvestjylland. En af de mange oplevelser i området er byen Varde, som ligger omkring ca. 15 km nord for Esbjerg. Byen er placeret ved Varde Å, og centrum af byen minder meget om et gammelt købstadsmiljø. Varde er derfor også en velbesøgt turistby, især om sommeren, og da der ikke er langt til Vesterhavet er byen også et glimrende udgangspunkt, når Sydvestjylland og kyststrækningen skal udforskes i egen bil.

I Varde kan I kombinere en aktiv ferie med kulturelle begivenheder og selvfølgelig en badeferie ved vestkysten. Samtidig har Varde meget at tilbyde sine besøgende, og der er oplevelser i vente for alle aldre i den lille by, der huser ca. 15.000 indbyggere. Varde er placeret pladask midt i den ypperste natur, som Sydvestjylland kan byde på. Står den aktive ferie derfor højt på ønskelisten, så er der helt fantastiske cykel- og mountainbikeruter med forskellige sværhedsgrader og længder i Varde og omegn. Der er både ruter til de mere erfarne ryttere og ruter til familierne med børn, der alle ligger spredt rundt i Vardes helt unikke natur. Læs nærmere om ruterne og download kort og beskrivelser på visitwestdenmark.dk. Der også mange smukke vandreruter og for blot at nævne et par enkelte, så er turen til Isbjerg ved Varde en rigtig dejlig naturoplevelse. Selvom Isbjerg ikke ligger mere end 30 meter over havets overflade er det en god idé lige at holde pause og trække vejret dybt mens I nyder udsigten fra toppen af Isbjerget over Varde by. På en god dag kan I lige skimte Esbjerg. Læg vejen forbi Dinnsens Skovpark ved Aslev, som egner sig godt til en familieudflugt med ungerne, der nok også vil sætte pris på parkens legeplads.Men Varde by har også mange andre ting at byde ind med. Start dagen med at besøge nogle af de spændende museer. Den kendte danske illustrator og maler, Otto Frello (1924-2015), har sine værker udstillet Varde Museum, der ligger ved siden af hans to berømte gavlmalerier. Besøg også Varde Artillerimuseum der giver et indblik i den historiske udvikling af kanoner og udstillingen rummer kanoner helt tilbage fra middelalderen frem til vores tid. Bliv dus med kanonernes rækkevidde og forskellige størrelser på museet, som også har fokus på børnene, som kan komme i trøjen for en dag og bl.a. prøve at sidde i en panseret mandskabsvogn.En stor oplevelse for hele familien er et besøg i Arnbjergparken, som ligger i centrum af Varde og omkranser Varde Miniby, som er en af verdens ældste opførte miniaturebyer. Der er mere end 300 små bygninger, opført i størrelsesforholdet 1:10 og som viser et nøjagtigt kopi af hvordan Varde så ud anno 1866. Børnene vil nok mene at en udflugt til Legeborgen Varde nok vil overstråle de seværdigheder. Legeborgen byder nemlig på et 2000 m2 stort indendørs legeland fyldt med sjove lege i trampolinerne og masser af forskellige boldspil. Udenfor er der også et stort legeområde, hvor børnene kan hygge sig. Der er ingen tvivl om at CityJump også vil vække begejstring i de små sjæle. Her er der et trampolin-område på over 1000 m2 med flere aktiviteter som Dunking Basket og Dodgeball samt en udfordrende klatrevæg.

Har I fået golfkøllerne med, så kan Varde Golfklubs med sin 18-hullers golfbane, som ligger i den naturskønne Varde Å-dal, bestemt byde på udfordringer. Der ligger flere golfklubber i kort afstand fra Varde, f.eks. Henne Golfklub som har en skøn 18-hullers golfbane med en helt utrolig udsigt over Filsø. Den perfekte kør selv ferie er oftest den, hvor hele familien har ting at tage sig til og her kan Varde bestemt være med på oplevelserne og de mange seværdigheder. Der er også flere idylliske byer i nærheden, og der er ikke langt til Esbjerg, så pak bilen og kom afsted i eget tempo og tag for jer af oplevelserne der venter i Varde og Sydvestjylland.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.