Rimini

Tag til Rimini på din næste bilferie og oplev en by med både historisk sjæl og rig mulighed for at slå sig løs på en af de mange badestrande, der ligger som perler på en snor ud til Italiens østkyst.

Byen Rimini er tidligere romersk styret og er derfor også en by, hvor de romerske referencer næsten ingen ende vil tage. Byen har haft stor betydning under Romerriget og der findes et væld af romerske ruiner, monumenter og bygninger, som blev bygget under denne periode og stadig står den dag i dag. Tag eksempelvis hen og se den smukke katedral Tempio Malatestiano, som er en katedral, hvor dens facade er skabt i marmor. En utrolig smuk bygning med romersk historie bag sig. Den ligger i det centrale af byen nær ved barnegården. Tag også et smut forbi Ponte di Tiberio, som er en af de ældste og mest sete seværdigheder i Rimini. Broen blev bygget af kejser Augustus i sin regeringstid, men blev ikke færdig. Da Tiberius efterfølgende blev kejser færdiggjorde han projektet og omdøbte broen, så den fik hans navn i stedet. Broen er derfor skabt under romertiden og har en enestående historie bag sig. Nyd derfor synet af den smukke arkitektur og brug lidt tid på at iagttage de mange detaljer den byder på.

Et andet betydningsrigt bygningsværk, skabt under Romerriget, er Augustusbuen, der engang var en del af byens bymur. Den fungerede også som porten til det gamle Rimini. Buen har en central placering i byen og er derfor nem at komme til. Buen har mange smukke detaljer indgraveret i sig og er faktisk også en del af byens våbenskjold. Så tag en gelato eller en latte med og nyd synet af et af byens populære monumenter og tag her et velfortjent hvil på turen.

En aktivitet for hele familien kunne være at tage på marked i Rimini. Piazzo Cavour er stedet, hvor hele byen samles for at handle ved markedsboderne, shoppe souvenirers, drikke kaffe eller slappe af på en af caféerne og få sig en hyggelig sludder med de lokale og andre turister. Pladsen har et væld af caféer og restauranter, der blot venter på dit besøg, så planlæg eventuelt at tage en frokost her efter en formiddag med shopping. Du kan også sætte dig ved Fontana della Pigna, der ligger ved pladsen og nyd fontænens rislen og lad tankerne dvæle lidt, alt imens du nyder synet af de mange store paladser, der popper op omkring pladsen som var det en teaterkulisse.

Er man til badeferie, kan I pakke bilen og tage på alletiders strand-sightseeing. Der er nemlig en perlerække af lækre badestrande med azurblå badevand ned langs Riminis østkyst. På de forskellige strande findes også et væld af barer og restauranter, der er med til at skabe en festlig feriestemning. Så nyd en drink i solens varme og nyd ferien. Hvis børnene trænger til en pause fra stranden kan I tage forbi forlystelsesparken Italia in Miniatura. Den ligger på den nordlige del af kysten og her kan man opleve Europas mest kendte varetegn i miniatureudgave. Noget, der er sjovt for hele familien.

Hvis I vil på udflugt uden for byen kan I køre til San Marino, som er en selvstændig stat inden i Italien. Der er ca. 30 minutters kørsel, så dette er en overskuelig tur, hvis I vil opleve et land i landet. Det er det femtemindste land i verden og er utrolig natursmukt.  

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.