Venedig

Tag familien med på en fantastisk bilferie til maleriske Venedig – gondolernes by - og oplev alle de muligheder byen rummer for en både sjov, hyggelig og afslappende ferie for hele familien. Den autentiske fiskerby, beklædt i alle regnbuens farver, danner også rammen for nogle af de mest romantiske ferier i verden.

En kør-selv ferie til Venedig er absolut anbefalelsesværdig. Og et sandt must see på turen må siges at være de smukke kanaler med de tætbebygget og farverige huse til begge sider. Tag derfor familien med ud på sejltur på Canal Grande og nyd stemningen omkring jer. På vandet vil I også opleve et leben af mennesker i gondoler, speedbåde, fragtbåde og vandbusser. I vil komme forbi et væld af smukke, gamle bygninger på den i alt 4 km lange sejltur begyndende fra Piazzale Roma til Markuspladsen. Og når I nu ankommer til Markuspladsen er det oplagt at besøge Markuskirken. Den er faktisk svær at undgå med sin overvældende størrelse samt prægtige udtryk. Gå eventuelt op i kirketårnet og få et flot syn ud over byen og pladsen.

Markuspladsen byder også på et væld af caféer og restauranter, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller et glas kold hvidvin på de varme dage. På restauranterne står menuen ofte på fiskeretter, da byen i særdeleshed lever af at fiske og har gjort det i umindelige tider. Men der er selvfølgelig også tænkt på de turister, der foretrækker noget med kød og pasta. Priserne er noget høje i det centrale Venedig, men i bil kan man blot vælge at køre lidt uden for byens centrum og opleve de mindre turistede restauranter, der i samme høje kvalitet serverer autentisk venetiansk mad til billigere penge.

Er man til shopping og har den store tegnebog med kan man vælge at gå ned ad gaden Calle Larga 22 Marzo. Her kan man gå i de dyre forretninger eller blot nyde synet af de flotte butikker udefra. Venedig har også et stort udvalg af små lokale butikker med alt fra tøj i lækre kvaliteter til små butikker med nips og souvenirers. Det handler blot om at sætte god tid af og gå på opdagelse i de idylliske og kringlede gader og gyder. Først her finder man det ægte Venedig.

Venedig er også kendt for Rialtobroen, der måske er den mest fotograferede bro i Venedig. Den ligger på Canal Grande og forbinder markedskvarteret San Polo med turistkvarteret San Marco. I dagstimerne er der masser af liv på broen, da der er mange turister, gadesælgere samt små butikker. I aftentimerne er der mere ro og mulighed for at nyde broens smukke arkitektur og lysenes genspejling i Canal Grandes stille vand.

Trænger I en dag til at komme uden for byen kan I tage på en sejltur på en halv times tid til Burano, hvilket er en af Venedigs mange nærliggende øer. Øen er kendt for sine yderst velholdte huse i smukke stærke farver, der danner en smuk ramme om det lille fiskersamfund. Oplev også øens kniplingemuseum, som fremstiller de lokale kvinders kniplingekunst. Dette håndværk har nemlig været kvindernes domæne i mange år, mens mændene på øen har sat sig på fiskeriet.

I kan også pakke bilen og køre ned langs kysten ned til badebyen Rimini. Her er der en perlerække af strande og garanti for sjove oplevelser for alle. Der ligger også en forlystelsespark, hvori børnene og familiens barnlige sjæle kan få brugt noget energi. Så pak bagagerummet godt op med proviant til turen og nyd en afvekslende tur på kør-selv ferien.    

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.