REGIONER

BYER

» 
Amsterdam
» 
Haag
» 
Rotterdam

Vores destinationer

Holland

Tulipanlandet Holland indbyder til en dejlig kør-selv ferie uanset om I vælger en miniferie, en sommerferie eller en storbyferie. Holland er fyldt med indbydende områder og hos Risskov Bilferie har vi et udvalg af hoteller i de forskellige dele af landet, der hver især har spændende oplevelser at byde på.

Det nordlige Holland består af regionerne Drenthe, Friesland og Groningen. Her kan I opleve den skønne natur i det flade nord, der giver mulighed for en masse udendørs aktiviteter og spændende oplevelser på en aktiv ferie for hele familien. I kan opleve Vadehavet og de Vestfrisiske øer, hvor der tit spottes sæler på sandbankerne. I Friesland finder I mange spændende museer, blandt andet et kaffemuseum. I kan også tage børnene med en tur i Swimfun, der et subtropisk badeland midt i byen Joure, hvor hele familien kan have det sjovt. Der er vandrutsjebaner, der snor sig gennem junglelandskab, huler og vandfald. Der er bølgebassin, småbørnsbassin, tyrkiske dampbade, sauna og meget mere. I regionen Drenthe finder I en masse skøn natur. Der er talrige smukke naturparken og I kan også tage en tur i Wildlands Adventure Zoo der ligger i byen, Emmen. Den zoologiske have i Emmen er Hollands største og er en klassisk zoo med mange dyr, her kan I både se isbjørne, elefanter, flodheste, kameler og mange andre spændende dyr. I Groningen er der også særdeles mange ting at opleve. I kan besøge universitetsbyen af samme navn som regionen, Groningen, og se Martinikirken, Groninger Museum og nyde den moderne arkitektur byen er kendt for. I kan også se den smukke by fra en helt anden vinkel med en sejltur på kanalerne, der løber gennem byen.

Det sydligste Holland består af de 3 provinser, Zeeland, Nord Brabant og Limburg. Disse 3 provinser har hver især noget unikt, som absolut er et besøg værd. Zeeland med de mange øer, Nord Brabant med den skønne natur og Limburg med bakkelandskabet og floden Meuse. Det sydlige Holland er generelt et fantastisk sted for kultur og fritidsaktiviteter. I de større byer, Eindhoven og Maastricht, er der en overflod af museer, gallerier, biografer, udstillinger, koncerter og teaterforestillinger. I må selvfølgelig heller ikke gå glip af et besøg i Gouda, ostens by eller et besøg i Hollands næststørste by Rotterdam.

Hovedstaden Amsterdam er mangfoldighedens hovedstad og her kan I opleve både imponerende museer, besøge Anne Franks hus eller besøge Heineken fabrikken. De mange kanaler danner rammen om en skøn cykelby, der byder alle velkommen hele året rundt.

Man kan selvfølgelig heller ikke nævne Holland uden at nævne tulipaner og tager I til Holland mellem sidst i marts og slutningen af maj, kan I opleve den fantastiske tulipansæson. I denne periode er store dele af Holland dækket af et fantastisk farverigt blomstertæppe. Lad familieferien gå til Holland, hvor I kan nyde en aktiv ferie blandt smukke blomstermarker, grønne skove, indre søer og hyggelige kanalbyer.

En kør selv-ferie i Holland kan være påskeferie i Utrecht med den indre bilfri by præget af hyggelige gader med gode shoppingmuligheder. Eller tag på efterårsferie i havnebyen Rotterdam, hvor I kan nyde design og arkitektur. En ferie med børn kan gå til kongefamiliens hjemby Haag, hvor forlystelsesparker og nærheden til stranden gør byen til det perfekte sted for hele familien. Holland er en skøn destination til en dejlig og oplevelsesrig kør-selv ferie.

Læs mere ...
6
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.