REGIONER

BYER

» 
Budapest
» 
Keszthely
» 
Siófok

Vores destinationer

Ungarn

Den centrale beliggenhed i Europa gør Ungarn til det perfekte feriemål for hele familien. Ungarn er en skøn blanding af gamle traditioner og ny udvikling. I kan tage på kør-selv ferie til Ungarn og landets mange oplevelser eller benytte de lavprisfly, der flyver både fra København og Billund til Budapest flere gange om ugen. En tur til Ungarn kan både indeholde en storbyferie i Budapest, en wellnessferie i en af landets kurbyer eller en familieferie ved Balatonsøen.

Budapest har alt hvad en storby skal have og samtidig er den billig. Byen er Ungarns hovedstad og er delt i to af floden Donau, der adskiller Buda fra Pest. Byens mange monumenter vidner om den begivenhedsrige historie, der har præget Ungarn og Budapest gennem tiderne og den indbyder til den perfekte storbyferie. Besøg Kongeslottet, eller Budavari Palota, som er et nationalsymbol i Ungarn, der i dag benyttes af præsidenten og som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, det er en af de mest kendte bygninger i Ungarn og samtidig landets største bygning. Kædebroen er også et besøg værd, det er en af Budapests største seværdigheder og et vigtigt vartegn for byen. Har i børnene med på ferie kan I tage en tur i Budapest Zoologiske Have. Her kan I møde elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Vil I forkæle jer selv kan I besøge et af Budapests mange termalbade, der er traditionsrige og besøgt gennem mange år, f.eks. det populære Széchényi-bad. Budapest har også mange caféer og restauranter, hvor I kan nyde god mad og god ungarsk vin, som i disse år gennemgår en enorm udvikling.

To timers kørsel, sydvest for Budapest, finder I Balatonsøen. Balatonsøen er den største sø i Central- og Vesteuropa og da søen ligger ved foden af en bjergkæde, der består af udslukte vulkaner, er området beskyttet mod kolde vinde fra de nordligere breddegrader. Dette giver milde somre og et middelhavslignende klima, der gør det til en dejlig sommerferie destination. Søen dækker næsten 600 kvadratkilometer og er en af Ungarns største turistattraktioner. Der er rundt om søen rigtigt gode badestrande, men også mange spændende seværdigheder og fantastiske kursteder. Ved bredden af søen kan I blandt andet besøge byen, Keszthely, der har en meget smuk arkitektur, bygget i gotisk, barok og transsylvansk stil. I byen ligger også, Festetics Slot, i Helikon Park, der er det største grønne område i byen. I den lille hyggelige by, Héviz, ikke langt fra Balatonsøen, finder I en helt unik stemning, fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Byen er et berømt kursted og her ligger blandt andet verdens største termiske sø. Søens helbredende kræfter har været kendt i århundreder, og folk har boet her siden stenalderen.

Der er også mange udendørsaktiviteter at tage sig til ved Balatonsøen, udover selvfølgelig at bade. I kan leje cykler og følge cykelstien, hele vejen rundt om søen. I kan også leje en båd og kigge nærmere på de forskellige havne eller fiske i den store sø, der gemmer på over 40 forskellige arter af fisk.

Ungarn byder på oplevelser året rundt, så uanset om I ønsker at rejse i påskeferien, sommerferien eller i efterårsferien, så er Ungarn en ideel destination. Tag på storbyferie, wellnessferie eller på badeferie med børnevenlige strande ved "det ungarske hav". Hos Risskov Bilferie har vi et bredt udvalg af ferier i Ungarn og leder I efter den perfekte bilferie, så er Ungarn et godt bud.

Læs mere ...
7
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.