Geilo

Fantastisk, i idylliske omgivelser i Sør-Norge-regionen, det er perfekt for sin fantastiske landskabspleje og historiske historie. På grund af bjergene er der en lille bjergkæde i Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalparker, som har en bred og populær rejsehistorie i 1800-tallet. Det er her, du kan åbne den smukke nordiske natur for at sidde med øjnene på den, så du kan se landets kulturhistorie. Geilo er in history by med en lang tradition for håndværk, specielt i form af treskjæring og smedarbeid. Denne tradition har en unik karakter og atmosfære.

Geilo tilbyder et bredt spekter af attraktioner, historiske steder og naturoplevelser. Blandt de smukkeste attraktioner kan nævnes Geilojordet og historie med meget tid og traditionel historie. Jeg har stadig en god tur og kan bruge ski, mountainbikes, stå på ski og fiske. Om vinteren er det et fantastisk paradis for skiløb med over 40 ski og 220 kilometer med præparerede ski. For så langt et løb og hurtigere tempo har den en masse vægt til langdistanceløb og bærer.

Det mest interessante område på Geilo omfatter Nationalpark Hallingskarvet og Nationalpark Hardangervidda. Hallingskarvet, med en dramatisk top og unik bjergform, ligger i Norge med en klar bjergkæde. Du kan få en fantastisk bjergkæde og en smuk bjergkæde som bjergkæden og landsbyen. På den anden side er Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, kendt for sine store villreinflokke og varies fugleliv. Med en smuk historie og spændende naturattraktioner er det en smuk perle i det norske landskab.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.