Ringebu

Ringebu, en malerisk kommune i Innlandet fylke i Norge, er kendt for sin rige historie og varierede attraktioner. Denne region er et levende bevis på Norges kulturelle og historiske arv med sine traditionelle bygninger, kirker og museer. Ringebu Stavkirke, en af ​​Norges ældste og mest berømte stavkirker, er et must-see for historieelskere. Bygget i det 13. århundrede giver denne arkitektoniske perle et unikt indblik i middelalderens Norge.

Ringebu er ikke kun kendt for sin historie, men også for sine naturskønne attraktioner. Fra de fortryllende fjelde i Ringebu kommune, til det rolige vand i Gudbrandsdalen, er der noget for enhver natur- og friluftsentusiast. Området er kendt for sine gode vandremuligheder, herunder vandrestier, der fører dig gennem det smukke landskab, og giver dig mulighed for at opleve den fantastiske udsigt over fjorde og fjelde.

De mest interessante regioner i Ringebu omfatter Kvitfjell, en populær destination for vintersport, og Venabygdsfjellet, en bjergregion kendt for sin vidunderlige natur og varierede udendørsaktiviteter. Kvitfjell er kendt for sine fremragende skiforhold og blev brugt under vinter-OL i 1994, mens Venabygdsfjellet er et populært sted for vandreture, cykling og ridning om sommeren, og langrend om vinteren. Begge disse regioner giver besøgende mulighed for at opleve Ringebus enestående skønhed og mangfoldighed på tæt hold. I Ringebu kan du virkelig opleve det bedste af Norges naturlige skønhed og rige historie.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.