Wien

Skal din næste bilferie foregå i musikkens hovedstad, så bare fyld bagagerummet op og tag til smukke Wien! Byen er nemlig spækket med referencer til musikkens verden, hvor end man går. Kulturlivet sprudler og byen går aldrig ned på livsnydelse, uanset om den står på klassiske toner, shopping, kaffe eller søde sager.

Østrigs hovedstad Wien er hjemby for mange af de helt store musikere og komponister gennem tiden. Her kan blandt andre nævnes Mozart og Beethoven. Derfor er byen også i særdeleshed præget af klassisk musik. Der findes hele tre store operahuse i Wien, nemlig Staatsoper, Volksoper og Theater an der Wien. Så her kan man virkelig få sig en autentisk musikoplevelse. Hvis man er til Mozart, kan man også som turist besøge hans forhenværende lejlighed i gaden Domgasse, som ligger bag den berømte domkirke Stephansdom, som er beliggende i centrum. I dag fungerer lejligheden som museum for turister. Her har han blandt andet komponeret Figaros Bryllup og elleve af sine i alt 28 klaverkoncerter.

Efter en tur på museum er det oplagt at tage et smut ind i domkirken, som er en af Wiens største attraktioner. I renæssancekuplen kan man tage en elevator op i kirketårnet og nyde udsigten ud over byen. Man kan også, hvis man er lidt frisk i benene, tage de 343 trin op i tårnet vendt mod syd. Dette er 137 meter højt, så udsigten er fænomenal herfra. Kan man bare ikke få nok af højder og smukke udsigter, og muligheden for at tage det bedste feriebillede på turen, så er Danube Tower, med sine 150 meter, en oplagt mulighed. Det er det højeste tårn i Wien og en seværdighed for hele familien.

Schönbruun Slottet er en af de vigtigste kulturskatte i Østrig. Slottet er nu et museum, hvor man kan se, hvordan den tidligere kejserfamilie boede i sommerhalvåret. Det overdådige interiør i rokokostil står placeret præcist som dengang. Til slottet hører der en smuk park til, hvori man kan slentre sig en tur og nyde roen og lade indtrykkene bundfælde sig. Ydermere, findes også Wiens Zoologiske Have, der er grundlagt i 1752, hvilket gør den til verdens ældste dyrepark. Den er blandt andet kendt for at have kæmpepandaer som en af de få zoologiske haver i verden. I 1996 placerede UNESCO da også Schönbrunn Slottet på Verdensarvslisten, så dette er klart et besøg værd.

I Wiens shoppinggader kan man også finde alt fra de mere almindelige tøjkæder, såsom H&M, Zara og Mango, men der er også mange eksklusive modehuse, såsom Prada, Dior, Chanel og Louis Vuitton. Mariahilfer Strasse er Wiens største shoppinggade, der begynder bag Kunsthistorisk Museum. På Kärntner Strasse findes også en lang række store kæder og stormagasiner, så det er bare med at parkere bilen og starte fra en ende af!

Efter en lang shoppingtur trænger man til lidt sødt til kaffen og et hvil. I den ældste del af byen finder man nogle af de ældste caféer og kaffeshops. Så hvis man ønsker sig en helt speciel og autentisk oplevelse til eftermiddagshyggen, kan man besøge en af de mange steder, hvor kage ikke bare er kage, men et lille stykke kunst. Konditoriet Demel er et af de helt store i byen og her bør man næsten prøve deres berømte Sachertorte.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.