Västmanland

Västmanland grænser i syd til de to søer Mälaren og Hjälmaren. Landskabet i Västmanland var tidligere meget betydningsfuldt, hvilket de mere end 20.000 oldtidsfund vidner om. Her finder I spændende oplevelser. På en kør selv-ferie med Risskov Bilferie kan I opleve det historiske område og den smukke natur.

I den nordvestlige del af Västmanland finder I stålbyen Fagersta. Mange af byerne i området har haft minedrift og der er mange spændende oplevelser i vente. Besøg f.eks. Engelsbergs bruk, der var et af verdens største jernværker og ligger 10 km. fra Fagersta. Besøg også Sala, hvor I kan besøge Sala sølvmine, samt flere andre spændende museer som f.eks. Aguéli-kunstmuseet, der kan byde på en spændende Munch-samling, traktormuseet eller glasmuseet.

Derudover er der ingen tvivl om, at det er den svenske natur, der er områdets store seværdighed. Den afvekslende natur fra Mälarsletten til de mørke skove i nord er ganske fantastisk. Blandt områdets aktiviteter er en kanotur på Svartåen, en svømmetur i de blanke søer, en udfordrende vandretur eller en hyggelig cykeltur. Mulighederne er mange for at opleve tidligere tiders Sverige.

Læs mere ...
10
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.