Stockholm

Trænger du og familien til en spændende kør-selv ferie, hvor destinationen byder på anderledes og sjove oplevelser? Så bare pak bilen og tag til Stockholm. Her venter der oplevelser med kant og et væld af muligheder for en sjov ferie for hele familien.

Stockholm, også kaldet Skandinaviens hovedstad, byder på mange seværdigheder for hele familien. Her er der et stort udvalg af forskellige guidet rundvisninger rundt omkring i byen. Men man kan også tage på nogle af de mere utraditionelle ture, hvor de Stockholmske guider virkelig har gjort noget ud af helhedsoplevelsen. Eksempelvis, kan I tage på spøgelsesrundtur med guider iklædt specielle kostumer fra 1800-tallet, der fremviser de gamle gader og fortæller historier fra gamle dage om byens legender, epidemier, mord og mystik. En anden anderledes og mere action præget måde at opleve byen på, er ved at tage på tagvandringstur med en sikkerhedsguide ved siden. Her kan man, hvis man er lidt modig af sig, på sikker vis tage turen op på et af byens tage og nyde udsigten ud over Stockholm. Ydermere, kan man få en sjov oplevelse for hele familien ved at tage en tur i byens Ocean Bus, der har afgang fra Strömgatan. Det specielle ved bussen er, at den kører både på land og i vand og kommer rundt til mange af de største attraktioner i byen. Turen varer 75 minutter og er med svensk - og engelsktalende guide, der livligt fortæller om byens topseværdigheder. Bussen kommer blandt andet forbi Kongeslottet, Vasamuseet, Junibakken og Tivoli Gröna Lund. En utrolig sjov og anderledes måde at komme rundt på. Skal de mindste børn aktiveres, så kan det anbefales at tage forbi Junibakken, som er et samlingspunkt for alle Astrid Lindgrens karakterer spillet af entusiastiske skuespillere. Her spilles der teater for børnene og der er ydemere rig mulighed for, at de selv kan lege i de bedste og mest børnevenlige rammer.

Er man på bilferie i Stockholm, bør man også tage forbi nogle af byens mange caféer, bagerforretninger og kaffeshops. Stockholmerne går meget op i deres bagværk og det at spise hyggelige måltider sammen, så trænger I til en pause, kan I eksempelvis køre omkring IL Caffé i hjertet af Södermalm, hvor de serverer det lækreste bagværk og lidt godt til frokosten. I Sankt Eriksgatan finder I også et yderst populært kaffested, nemlig Kaffeverket. Stedet er kendt for sit store udvalg af kaffe og lækre varianter af juice og bagværk. Her kan man også nyde sin morgenmad i moderne og hyggelige rammer eller bare tage en pause fra dagens aktiviteter.

Stockholm har i øvrigt også alt inden for shopping. Det vrimler med stormagasiner, gågader og arkader med butikker, der har alt fra dyrt designertøj til små hyggelige retrobutikker. På den måde er centrum af byen et sandt modemekka. Af stormagasiner kan nævnes Nordiska Kompaniet, Gallerian, Åhléns og Mood. Og hvis I kører lidt uden for centrum, så ligger der Mall of Scandinavia med hele 224 butikker. Så mon ikke, der er noget for alles smag.

Stockholm er ikke bare en by som de fleste. Det er faktisk en by bestående af 14 øer, vand til alle sider, søbredder, skove og strande. Der er ydermere 26 parker i byen, så hvis man er i egen bil og til naturoplevelser på sin ferie, er man kommet det helt rigtige sted hen. Fyld bagagerummet op med proviant og kør ud i naturen væk fra det pulserende byliv og sug den friske luft ind. Nyd en lang gåtur langs vandet eller tag familien med på fiske – eller kanotur ved Skærgården. Mulighederne er mange.  

Læs mere ...
12
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.