Halland

Tag på miniferie til Halland, som er et kystlandskab med sandstrande nord for Skåne. Landskabet blev tidligere karakteriseret af lynghede, hvilket har veget pladsen for marker og store skove. De smukke løvskove er ideelle til aktiv ferie på cykel eller til lange gåture og Hallands fire floder er fantastiske til en sejltur for hele familien i kajak.

Byen Halmstad, som er regionens største by, byder på maritim charme, kultur og byliv. Byen byder på gode shopping- og spisemuligheder. Der findes spændende seværdigheder og aktiviteter som f.eks. Halmstad Slot, Garnisonsmuseet og Karlsson-udstillingen. Byen Falkenberg er en meget flot sommerby og byen Varberg byder på seværdigheder som Varberg fæstningen og Halland Cultural Museum.

Halland er kendt for sine dejlige kurbade. Besøg det berømte Skrea Beach, som var et af Sveriges første udendørs kurbade, eller Varberg der ligger i forbindelse med stranden mod Kattegat. Dejlige sandstrande med masser af solskin om sommeren og smuk vinterklædt natur om vinteren gør kysten til et populært turistmål hele året rundt. Halland byder også på glimrende steder for golfspillere, besøg f.eks. den berømte Tyrösand bane.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.