Flensborg

Tag på kør-selv ferie til Flensborg og oplev Tysklands port til Skandinavien.

Flensborg har en perfekt beliggenhed lige syd for den dansk-tyske grænse. Det kan ikke være nemmere at fylde bagagerummet og tage på eventyr i historiske omgivelser. I mange år var Flensborg dansk og der hersker derfor en helt unik dansk-tysk kultur i byen.

Den gamle by tilbyder masser af charme og en slentretur i gaderne tager jer forbi små, kulørte fiskerhuse, gamle hyggelige torve samt karakteristiske solgule kaptajns- og købmandsbaggårde. Her finder I charme så langt øjet rækker. Nyd de mange gode shoppingmuligheder i byens gågade og snyd ikke jer selv for en lille afstikker til Rote Strasse. Den lille maleriske gågade var i gamle dage en del af Hærvejen og gaden emmer stadigvæk af historie. Brostenene og de gamle hyggelige gårde danner rammen om dette hyggelige område, hvor specialbutikker ligger side om side med hyggelige caféer og restauranter. I gaden finder I også vin- og romhuset Braasch, som har et spændende rom museum i gården. Til juletid serveres der gløgg i gårdene og der hersker en skøn julestemning i hele området.

I det hele taget rummer byens små gågader et væld af smukke bygninger og skjulte perler. I kan sagtens selv udforske byen og bl.a. gå forbi byens hovedkirke St. Nikolai med det karakteristiske tårn eller Mariekirken hvorved I finder skrangerne, hvor slagtere og bagere solgte deres varer helt tilbage fra 1500-tallet. Det kan dog også anbefales at tage på en af de mange guidede byvandringer, hvor I får krydret jeres besøg med ekstra spændende anekdoter.

Flensborg ligger idyllisk ved Flensborg Fjord og byens havn har spillet en naturlig stor rolle i historien. I dag er det et must på jeres besøg i byen at nyde en gåtur i den historiske havn. Her bliver I mødt af historiske sejl-, motor- og dampskibe ved havnekajen, og der er også spændende museer, der fortæller om søfartens store rolle i Flensborgs historie. Det er en skøn oplevelse at tage på en fjordsejlads og nyde udsigten over den smukke kystlinie fra vandet.

Beliggenheden ved fjorden betyder også, at der er et stort udvalg af naturskønne oplevelser i og omkring byen. Området indbyder naturligvis til vandsportsaktiviteter, men snyd ikke jer selv for at holde pause fra bylivet og udforske den omkringliggende natur. Den kilometerlange Østersøkyst tiltrækker med stejlkyster, uberørte skove og skønne strande. Er I naturelskere, så kan I med fordel kaste jer ud i dette indbydende bakkede landskab, hvor der er mange muligheder for både cykel- og vandreture.

Er hele familien med på ferien til Flensborg, så er det oplagt at besøge det spændende videnskabscenter Phäenomenta, så børnene kan slippe fantasien løs og eksperimentere med sjove lege. Både store og små bliver taget med på en opdagelsesrejse i teknikkens tegn og de omkring 170 eksperimenter venter på jer med timers sjov og læring.

Ferien kan ligeledes byde på oplevelser i nærheden af Flensborg. Når I holder ferie i egen bil, oplever I omgivelserne på en helt anden måde og i eget tempo. I kort køreafstand fra Flensborg kan I opleve flere idylliske byer, imponerende slotte som Glücksburg slot og Gottorp slot eller spændende museer som f.eks. den levende museumsby Angel Egnsmuseum i Undevad. Området er også fyldt med møller, kirker og andre spændende historiske seværdigheder.

Så pak bilen og tag på den perfekte kør selv ferie til Flensborg fyldt med charme, livsnydelse og masser af skønne oplevelser.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.