Frankfurt

Tag på kør-selv ferie til Frankfurt, der er en moderne storby i Hessen.

Frankfurt er Tysklands femte-største by og her finder I et stort udvalg af oplevelser. De fleste tænker nok på big business, banker og børser, når de tænker på Frankfurt og byens imponerende skyline er også det vigtigste vartegn. Men derudover så kan byen tilbyde et hav af spændende seværdigheder for hele familien. Frankfurt er kontrasternes by og intet sted kan I kombinere moderne med traditionelt som her, så pak bilen og kør omkring 600 km. sydpå, hvor der venter jer en fascinerende storbyferie i Tyskland.

Ferien kan starte i den gamle bydel, hvor I kan nyde en gåtur rundt i gaderne helt i eget tempo. Omdrejningspunktet i den gamle bydel er Römerberg, der ligger mellem Kaiserdom St. Bartholomäus i øst og Karmeliterklosteret mod vest. Römerberg er her, hvor der både har været afholdt turneringer, markeder, forkyndelser og henrettelser. Pladsen er kendetegnet ved de smukke historiske bindingsværkshuse samt det flotte rådhus Römer. Gå indenfor og se den imponerende hal, der har mange historiske malerier. Fra rådhusets balkon har mange berømte tyskere vinket til folkeskaren. Læs mere om mulighederne for at udforske Römer og åbningstiderne, inden I tager på bilferie.

Midt i Frankfurt i en af byens travleste gader ligger Hauptwache, der er et gammelt barokt vagthus bygget i 1730. Bygningen har i gennem tiden huset byens milits, et fængsel og en politistation. I dag er Hauptwache en af Frankfurts mange caféer, hvor I kan holde pause og nyde en forfriskning. Hauptwache ligger desuden lige ved Hauptwache-pladsen, som er et af Frankfurts største shoppingområder og som er stedet at være, hvis I skal fylde bagagerummet med shoppingposer.

Frankfurts mest berømte søn er uden tvivl Johann Wolfgang von Goethe, der er Tysklands største forfatter. Goethe blev født den 28. august 1749 i familiehjemmet Goethes Hus. Goethe blev boende på adressen indtil 1765 og indvendigt giver huset et godt indtryk af, hvordan han voksede op. Ved siden af huset ligger Goethe Museum, der er et galleri, der viser kunstværker fra forfatterens tid. Byder muligheden sig kan I besøge Gerbermühle, der er en romantisk havecafe ved bredden af Main, hvor I kan holde en lille pause og lige som Goethe indtage et krus æblevin og nyde udsigten, der er noget anderledes i dag end på Goethes tid.

I det hele taget er I kommet til en by, der er præget af en uendelig række af fascinerende museer. Besøg Museumsufer på sydsiden af Main-floden, hvor I bl.a. kan finde Städelsche Kunstinstitut med Städtische Galerie, der er et af de vigtigste kunstmuseer i Tyskland. Herfra kan I besøge filmmuseet, arkitekturmuseet eller Museum für Angewandte Kunst (MAK). Bevæg jer også over på den anden side af floden, hvor I finder Museum für Moderne Kunst (MMK) og Kunsthalle Schirn, der har forskellige udstillinger.

Er I hele familien afsted på en god kør selv ferie, så besøg også Senckenberg Museum, der er det næststørste naturhistoriske museum i Tyskland, så børnene kan udforske de mange dinosaurfossiler. Senckenberg har den største udstilling af europæiske dinosaurer samt verdens største samling af udstoppede fugle.

Frankfurt tilbyder oplevelser for enhver smag, men den perfekte kør selv ferie kan tage jer så langt, som I ønsker det. En ferie i egen bil giver jer muligheden for at besøge nogle af de mange idylliske byer i nærheden af Frankfurt, hvis I trænger til en pause fra storbyen og I kan f.eks. besøge kurbyen Wiesbaden eller Königstein im Taunus med den gamle borg. 

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.