Husum

Den lille havneby Husum møder jer på den perfekte kør selv ferie til Nordtyskland.

En bilferie til Husum bringer jer til en idyllisk havneby, der tilbyder maritim charme krydret med afslapning og fantastiske naturoplevelser. Byen har en perfekt beliggenhed ca. 50 km. syd for Danmark og lige ved UNESCO verdensnaturarv Vadehavet.

Her kan I kombinere den ultimative naturferie med kulturelle oplevelser i lange baner. Husum har et stort udvalg af seværdigheder og disse kan opleves på byens ”Kulturpfad”. Ruten forbinder byens 32 vigtigste historiske og arkitektoniske steder og så kan I nemt lokalisere de vigtigste seværdigheder til lige netop jeres smag. Ruten begynder på byens hyggelige markedsplads ved det gamle rådhus og tager jer bl.a. forbi Marienkirche, bronzestatuen Tine og Theodor Storms fødehjem.

Snyd ikke jer selv for en slentretur gennem det gamle fiskerkvarter med de maleriske huse og sug til jer af stemningen i havnekvarteret. Brostensbelagte gader, små hyggelige huse og gamle pakhuse danner rammen om kvarteret, hvor I skal holde pause på én af de mange caféer eller restauranter. Benyt muligheden til at holde øje med og blive fascineret af, hvor meget vandstanden kan falde og stige i løbet af kort tid.

I Husum finder I også flere spændende museer, som det er værd at bruge tid på at besøge. Museerne bærer tydeligt præg af byens beliggenhed ved havet og I kan bl.a. lære om livet på og med havet. De vigtigste museer er Schifffahrtsmuseum Nordfriesland samt NordseeMuseum Husum i Nissenhaus.

Tag jer ligeledes tid til at besøge slottet uden for Husum, der har sin inspiration fra Frederiksborg Slot. Slottet, der stammer tilbage fra 1500-tallet, er det eneste bevarede slot på den Slesvig-Holstenske vestkyst. På slottet finder I to fine museer, men den helt store attraktion er uden sammenligning slotshaven, når de omkring 5 millioner krokusser blomstrer og det bliver tydeligt, hvorfor det kaldes ”Det lilla vidunder i Norden”.

Naturen er i højsædet, når I besøger Husum og I må ikke gå glip af en spadseretur hen over diget, hvor I kan nyde udsigten over Nordsøen og Vadehavet. Vadehavet er levested for mange dyre- og plantearter og her venter der jer spændende oplevelser, når de skiftende vandstande forvandler landskabet. Benyt jer evt. af muligheden for at komme med på en guidet tur, hvor I får naturen helt ind under huden og får oplevelser, som I sent vil glemme.

Skal hele familien med på ferien, så er det oplagt at besøge FunCenter Husum, så børnene kan udfolde sig med et utal af sjove lege. Det store indendørs legeland har mange oplevelser og børnene kan finde en hel dags underholdning blandt rutsjebaner, hoppepuder og meget andet.

Ferien kan også tage jer til seværdigheder i omegnen af Husum. Når I har egen bil med på ferien, har I en frihed til at opleve lige præcis, det som I har lyst til og helt i eget tempo. Husum har en fin beliggenhed blandt de historiske seværdigheder og andre idylliske byer i Nordtyskland. Tag f.eks. turen til vikingemuseet Haithabu uden for Slesvig, kør de 20 km sydpå til den indbydende kanalby Friedrichstadt eller lad jer imponere af områdets mange smukke slotte.

Uanset hvad I ønsker på jeres ferie, så pak bilen og tag på kør-selv ferie til Husum, hvor I vil forelske jer i havnebyens charme og imponerende naturomgivelser.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.