Kiel

Den charmerende havneby Kiel har en skøn beliggenhed ved Kielerkanalen.

På en kør-selv ferie til Kiel kan I kombinere en naturskøn ferie ved vandet med en ferie i et moderne bycentrum fyldt med kulturelle oplevelser. Kiel tilbyder noget for enhver smag og med en beliggenhed kun ca. 1 times kørsel syd for den dansk-tyske grænse, er byen oplagt til en god kør selv ferie.

Kiel er en havneby før alt andet og den maritime stemning mærkes overalt i byen. Uanset om I befinder jer langs Kielerkanalen, ved byens travle havn eller ved de enorme skibsværfter, så kan I mærke vandets indflydelse. Gå en tur forbi den store krydstogthavn, hvor hele familien kan nyde de imponerende drømmeskibe, og snyd heller ikke jer selv for en vandre- eller cykeltur på vejen langs Kielerkanalen, hvor I kan nyde udsigten til de mange skibe på vandet.

En stor del af Kiel blev ødelagt under 2. verdenskrig, men rekonstruktion af byens gamle bykerne, har givet byen et løft og i dag er centrum en livlig studenterby fyldt med fine bygninger, gode shoppingmuligheder og interessante historier. Nyd en gåtur i eget tempo, hvor I kan gå forbi Alter Markt, shoppe på det hyggelige strøg Dänische Straße eller måske nyde en øl på en af de mange hyggelige spisesteder i én af Tysklands ældste gågader Holstenstraße. Følg også ”Den blå linje” i byen, der tager jer forbi alle seværdigheder, så børnene også kan få lov til at vise vej og have det sjovt, mens I udforsker det bedste af byen. Kiel tilbyder jer generelt en helt unik stemning, der gør byen til den perfekte destination på jeres bilferie.

Kiel tilbyder legeledes et stort udvalg af kulturelle oplevelser heriblandt en række spændende museer. Schifffahrtsmuseum, Computermuseum og Maschinenmuseum er 3 tekniske museer, der er yderst interessante og er I kunstinteresserede, så må I ikke gå glip af en tur på Kunsthalle, der bl.a. har 1.000 malerier fra seks forskellige århundreder. Gå heller ikke glip af et besøg på Stadtmuseum, der ligger i byens ældste bevarede adelhus.

Ferien kan også byde på en stille stund i én af Kiels mange vidunderlige parker. Tag f.eks. en tur i botanisk have, hvor I finder smukke planter fra hele verden så langt øjet rækker. Her kan I holde pause og bare suge til jer af de smukke omgivelser. Besøg også Hiroshimapark, Schrevenpark eller hvis solen skinner, så nyd en stund på den smukke Falckensteiner Strand. Besøger I byen til juletid, så finder I et stort udvalg af hyggelige julemarkeder, der ligger i kort gåafstand fra hinanden, så I bare skal koncentrere jer om at suge til jer af stemningen, drikke glühwein og nyde den smukke udsmykning.

Når I tager på ferie i egen bil, så venter der jer et stort udvalg af oplevelser også udenfor Kiel og kun et par kilometer fra Kiel kan I besøge Ostsee-Infocentret. Her kan I bl.a. lære om livet ved og i Østersøen og i følebassinet og havvandsakvariet venter der sjove lege. Lad også køreturen tage jer til Hansa-Park, hvis I har trang til forlystelser, der giver sug i maven eller tag måske en tur forbi én af de mange dyreparker i området omkring Kiel. Læs mere om udflugtsmål på byens officielle hjemmeside.

Den perfekte kør selv ferie venter jer blandt Nordtysklands mange idylliske byer. Så pak bilen og tag på en dejlig ferie til Kiel med Risskov Bilferie.

Læs mere ...
11
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.