München

Ønsker du en kør-selv ferie til en moderne og international by, hvor man samtidig kan mærke det historiske vingesus? Så pak bilen og tag på en alletiders kør-selv ferie til München.

München er Tysklands tredje største by og må siges at være en historisk storby. Under 2. Verdenskrig blev en stor del af byen ødelagt og har sidenhen gennemgået en større genopbygning samt moderniseringsproces, men rummer stadig mange historiske bygninger og monumenter, som er værd af besøge.

Et sted, der altid er godt at starte, når man ankommer til München er det smukke Marienplatz, som er det mest berømte torv i München. På torvet ligger det Nye Rådhus fra 1874, der tre gange dagligt spiller et smukt stykke klokkespil. Et sandt must see. I kælderen ligger det berømte Ratskeller restaurant, hvis man trænger til et godt måltid. Er man mere til lokale specialiteter kan man besøge de mange boder på Viktualienmarkt. Her kan man købe alt, hvad hjertet begærer. Bagefter ligger det ligefor at tage på shopping i de mange gågader. Der er noget for alle pengepunge - lige fra hyggelige specialbutikker til de helt store modehuse.

Har man lyst til at se byen fra oven kan man tage et smut forbi den spektakulære Frauenkirche, som er beliggende i centrum af byen og blev bygget i slutningen af det 15. århundrede. I det sydlige tårn kan man tage turen helt op til tops og få sig et syn for guderne ud over byen.

Et andet spektakulær syn er garanteret, hvis man besøger det smukke Nymphenburg-palads, som blev bygget i slutningen af det 17. århundrede. Det er et storslået sommerpalads omgivet af en park på næsten 200 hektar, hvor der er dejlige stier, smukke blomster, springvand og deslige. Man kan vælge at booke sig på en rundvisning eller tage turen rundt på egen hånd. Kan man ikke få nok af naturskønne områder kan man også besøge en af de smukkeste og største by parker i verden, nemlig Englischer Garten, som blev grundlagt i 1789. Den er stærkt inspireret af de engelske haver fra det 18. og 19. århundrede. Her kan man solbade, slentre sig en tur, tage på picnic eller surfe på kunstig fremstillede bølger. Altså noget af et fristed, hvor man kan nyde roen og afstanden til byens liv.

Deutsches Museum er for hele familien og de videnskabs- og teknologiinteresserede. Der er 50 udstillingsområder, demonstrationer om emner lige fra elektricitet til musikinstrumenter. Museet har en samling af mere end 100.000 videnskabs- og teknologirelaterede objekter fra stenalderen til i dag.

I september rammer også verdens største øl festival i München, nemlig Oktoberfesten. Så er man til øl, festglade mennesker fra hele verden, iklædte flotte folkelige kostumer, og god stemning, så er man ankommet til det helt rigtige sted. Münchens borgere er faktisk vilde med øl og hvis man ikke lige er i byen under Oktoberfesten, så kan man tage forbi et af de ældste og samtidig et af de mest populære bryggerier i byen, nemlig Hofbrauhaus, som kan dateres tilbage til 1589 og fungerede som det officielle bryggeri for de kongelige.

Ønsker man at tage lidt væk fra den pulserende storby og mærke historiens vingesus komme helt tæt på, kan man pakke bilen og tage sig en eftertænksom tur til den kendte koncentrationslejr Dachau som byen også hedder. Her vil man få et indblik i Anden Verdenskrig og dens konsekvenser for de mennesker, der levede i koncentrationslejr, nærmere bestemt gennem dokumentarfilm, museumsgenstande og skulpturer. Den er kendt for at have været den første, der åbnede i Tyskland i 1933.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.