Neumünster

Alle shoppingelskere bør nyde en kør-selv ferie til Neumünster.

Kun ca. 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse ligger den nordtyske by Neumünster, der hvert år trækker mange danskere til sig grundet de suveræne shoppingmuligheder. Byen, der ligger perfekt til en god kør selv ferie, tilbyder et stort udvalg af shoppingmuligheder i centrum fra både det nye shoppingcenter Holsten-Gallerie til det lokale marked på byens markedsplads, men det helt store trækplaster, der får folk til at fylde bagagerummet, er uden sammenligning byens designer outlet.

McArthurGlen Designer Outlet har mere end 100 designerbrands heriblandt Hugo Boss, Calvin Klein, Michael Kors og Escada. Men hvor priserne på disse mærker normalt er meget høje, så kan I få mellem 30 – 70% rabat på jeres indkøb her. Derfor er det heller ikke underligt, at outlet centret er meget populært både blandt turister og lokale.

Men Neumünster er meget mere. Her kan I kombinere jeres shopping med et hav af spændende seværdigheder for hele familien. En stor del af Neumünster blev ramt af luftbomber under 2. verdenskrig, men byens vartegn, Vicelin-kirken klarede frisag. Kirken er derfor også én af byens ældste bygninger og bestemt et besøg værd. Tag jer tid til at udforske byen i jeres eget tempo og nyd det hyggelige centrum, eller lad en erfaren byguide tage jer med rundt til byens spændende steder og få krydret det hele med sjove fortællinger.

Trænger I til en kulturel oplevelse, så byder Neumünster på et spændende museum, der i byens ånd har fokus på tekstil. Tuch + Technic museet fortæller om tekstilproduktionens historie og museet har også håndværkstationer, så børnene selv kan prøve at væve. Læs mere på museets hjemmeside, hvis I vil være sikre på at besøge stedet, når der er aktiviteter.

Neumünster kan også tilbyde flere naturskønne oaser, hvor I kan holde pause fra bylivet og bare slappe af. Gerisch-Skulpturpark er en rigtig fin park, hvis I har interesse for kunst. Så langt øjet rækker bliver I mødt af en imponerende kombination af natur og kunst. I kan opleve forskellige skulpturer og kunstværker og måske snuppe en kop kaffe eller en frokost på parkens café.

Ferien kan også byde på et besøg i Neumünster dyrepark, hvis hele familien er med på ferien. I parken kan I bl.a. møde isbjørne og sæler samt mere almindelige husdyr. Her kan børnene lade fantasien slippe løs og finde på sjove lege blandt de utallige søde og sjove dyr.

En ferie i egen bil giver jer også friheden til at opleve, hvad området omkring Neumünster har at byde på. Nord for byen finder I det fredede moselandskab Dosenmoor, der ligger ved Einfelder See. Her venter jer en særlig naturoplevelse, hvor I kan holde pause og finde frirum fra bylivet og bare nyde udsigten over den dejlige nordtyske natur.

I det hele taget venter der jer en bilferie fyldt med spændende oplevelser med Neumünster som jeres base. Indenfor blot 1 times kørsel kan I både ramme Nordsøen og Østersøen og undervejs køre igennem utallige idylliske byer eller I kan tage hele familien med til badelandet ved Stadtwald. Uanset hvilke oplevelser, I søger, så finder I det nær Neumünster, så pak bilen og lad Risskov Bilferie tage jer med på den perfekte kør selv ferie til oplevelsesrige Nordtyskland.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.